Bugun...



Muratpaşa, öğrenciler için çalışıyor...

Eğitim fırsat eşitliği sağlamak için 5 kreşi, 3 eğitim ve bilgi merkezi ve MURGEM’le hizmet veren Muratpaşa Belediyesi; öğrencilerin sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmeleri için okullara da destek oluyor

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2018 10:51

Muratpaşa, öğrenciler için çalışıyor...

Muratpaşa Belediyesi; ilçede bulunan okullara bakım-onarımda destek veriyor. İlk, orta ve lise düzeyindeki okullardan gelen talepleri değerlendiren Muratpaşa Belediyesi, bakım-onarım çalışmalarını program çerçevesinde gerçekleştiriyor.

 

Eğitim-öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala, temposunu artıran Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; 28 okulda, çatı izolasyon, duvar, sınıf boyama, elektrik-su tesisatı, kapı iyileştirme, demir doğrama, spor aletleri ve kale direği-basket potası montajı, spor odası düzenleme ve oyun sahaları çizimi gibi çalışmalar yapıyor.

Okullara, bakım-onarım desteği veren Muratpaşa Belediyesi daha önce de; Güzeloba, Namık Kemal, Dilşad Refizade İlkokullarıyla birlikte Ermenek Ortaokulu, ve Naim Süleymanoğlu adını taşıyan 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu’nu inşa etmişti.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI