1xbet betist supertotobet
Bugun...



Anadolu'nun bütün renkleri bu festivalde...

Muratpaşa Belediyesi, sonbaharın ilk ayını bir Antalya klasiğiyle uğurlayacak. Kentin tüm kültürel renklerinin buluştuğu Yöreler Renkler Festivali 24-30 Eylül tarihlerinde yapılacak

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2018 12:46

Anadolu'nun bütün renkleri bu festivalde...

Muratpaşa Belediyesi’nin 4’üncüsünü yapacağı barış, dostluk ve kardeşlik festivali; Yöreler Renkler Festivali’nin amacının “Her bölgeden, kentten, kültürden Antalyalının, özgün kültürleri tanıtarak birlikte yaşama duygusunu güçlendirmek” olduğunu söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, festivalin Muratpaşa’da hayata geçirdikleri belediyecilik çalışmalarının özeti olduğunu belirtti.

Başkan Uysal, “Göreve başlarken Dünyanın neresinde ne olursa olsun Muratpaşa’da barışın, kardeşliğin, paylaşmanın bayrağını yüceltmek için sonuna kadar çalışacağımızın sözünü verdik.  Aslıda belediyecilik anlamında her ne yapıyorsak yapalım tek bir amacımız var. O da, işte bu festivalde simgeleyen barış, dostluk, kardeşlik duygularını güçlendirmek, birlikte yaşama ideali her dem taze tutmak” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’daki hemşehri dernekleri ile birlikte düzenlendiği Yöreler Renkler Festivali’ne bu yıl 60 civarı derneğin katılması bekleniyor. Festivalde kurulan stantlarda her il ve yöre, simgesi haline gelen ve tescillenen ürünleri ile yer alacak. Festival sahnesinde ise yöre müziğinin ezgileriyle canlanacak. Hüseyin Turan Konseri ile başlayacak festivalde ayrıca, Cengiz Özkan, Selçuk Balcı, Belkıs Akkale ve Emre Dayıoğlu da sahne alacak.  







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI