1xbet betist supertotobet
Bugun...



MATSO'dan ekonomi açıklaması...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, ekonomik kalkınmanın en önemli unsurlarından birinin de adalet olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2018 10:27

MATSO'dan ekonomi açıklaması...

Ahmet Boztaş başkanlığındaki MATSO Heyeti, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Ağrı Doğubeyazıt Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ramazan Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, adaletin ekonomik kalkınmadaki önemine değinerek yaptığı açıklamada, "Adalet bir toplumun olmazsa olmazıdır ve her alanı etkiler. Biz iş dünyası olarak büyümede, ilerlemede, gelişmede adaletin ve hukukun yadsınamaz etkisinin olduğunu düşünüyoruz. Ekonominin sağlam zemin ve temeller üzerinde yükselmesinde güçlü bir adalet sisteminin varolması gerektiğine inanıyoruz.

 

Ülkemizin hukuk, adalet anlamında güçlü bir yapısının bulunduğunu ifade ediyoruz. Bu alandaki kurumlar, güçlü Manavgat güçlü Türkiye için büyük önem arz etmektedir. Adalet varsa huzur var ekonomi var refah var. Sorunsuz işleyen bir adalet mekanizması ekonomi için de sosyal hayat için de hayatın tüm alanları için de vazgeçilmez bir gerçekliktir. Sizlere, adalet kurumlarımıza başarılar diliyoruz." dedi.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz da ziyaretine gelen MATSO heyetine teşekkür ederek, Manavgat'ın ve Türkiye'nin yarınları için herkese görevler düştüğünü söyledi. Konuşmasında dayanışmaya, birlik ve beraberliğe vurgu yapan Yılmaz, adalet içinde hukuk içinde Manavgat'a ve Türkiye'ye hizmet ettiklerini, etmeye devam edeceklerini, herkesin adalete ve hukuka sarılması gerektiğini belirtti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI