1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Göreve başladılar

ANTALYA'da, mahalle ve çarşılarda görev yapacak 78 bekçi, yemin ederek işbaşı yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-07-2018 19:26:08 Tarih: 27-07-2018 13:56

Göreve başladılar

Antalya'da, emniyet müdürlükleri bünyesinde çalıştırılmak üzere alınan 78 mahalle ve çarşı bekçisi,  Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda düzenlenen törende yemin etti. 78 bekçi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Türk bayraklarıyla donatılan masalara ellerini koyup yemin metnini okudu. Bekçilerin merkez ilçeler ile Alanya, Serik, Manavgat, Kumluca'da görev yapacağı belirtildi. Törende yemin eden bekçiler ve aileleler büyük heyecan yaşadı.

 

Törende konuşan Antalya Emniyet Müdürü Vekili Mehmet Murat Ulucan, Antalya'da görev yapacak bekçi sayısının 250'ye ulaştığını vurgulayarak, "Giydiğiniz üniformanın değerini asla unutmayın. Adaletten ve kanunlardan aldığınız güçlü, seçilmiş meşru otoritenin emrinde olarak ve yalnızca devletimize sadık, milletimize hizmetkar olun" dedi.

 

Töreni izlemeye gelen bekçilerin ailelerine de seslenen Ulucan, "Artık Antalya sokakları evlatlarınıza, evlatlarınız da bizlere emanet. Hep birlikte emanetlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız" diye konuştu. Ulucan, bekçilere başarı diledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI