1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel Tazelenme Üniversitesi’nde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Akdeniz Üniversitesi’nde Tazelenme Üniversitesi öğrencilerinin dersine katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-03-2019 18:20:06 Tarih: 13-03-2019 18:00

Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel Tazelenme Üniversitesi’nde

Başkan Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak Tazelenme Üniversitesi projesine Prof. Dr. İsmail Tufan’ın teşvikleriyle başladıklarını belirterek, “Sayın Rektörümüzün de destekleriyle bize Tazelenme Üniversitesi projesini getirdiğinde büyük bir heyecanla evet demiştik. Elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmiştik. Bugün artık 3. sınıf talebelerine ulaşan bu üniversitenin inşallah bundan sonra ki süreçte YÖK’ün de onayı ile müstakil bir üniversite haline gelmesi benim de en büyük hayalim. Bunu da başaracağız” diye konuştu.

 

Tazelenme Üniversitesi öğrencisi olmama 5 kaldı
Aktif yaşlanmanın bu yüzyılın en önemli konularından bir tanesi olduğunu ifade eden Türel, “Çok güzel projelere imza atıyorsunuz o yüzden bu projeye emeği geçen bütün herkesi katkı koyan siz değerli öğrencileri gönülden kutluyorum. Benim de Tazelenme Üniversitesinin öğrencisi olmama bir 5 sene falan kaldı yaş itibariyle. Çünkü 60 yaşı doldurmadan bu üniversiteye kayıt yapmaları mümkün değil. Bizim de 60’a 5 kaldı” dedi.

Aktif Yaşlanma Merkezi hizmette
Tazelenme Üniversitesi kapsamındaki Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşlanma Merkezi’nin hizmete girdiğini anlatan Türel, “Henüz açılışını da yapacak bir fırsatımız olmadı. Hizmete girmesiyle birlikte bir baktık ki o merkez de bina olarak yetmiyor. Çok net bir şekilde bizim yeni bir binaya ihtiyacımız var. Onu da inşallah Gökçen hanım belediye başkanı seçildikten sonra Muratpaşa ilçemizde en güzel şekilde sağlayacak. Onu da özellikle seçim kataloğunda taahhütleri arasına koydu. Biz de kendisini destekleyeceğiz. Çok daha sağlıklı bir binaya siz sağlıklı insanları kavuşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye model oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi’nin Türkiye’ye bir model olduğunu belirterek, “Diğer üniversiteler de bünyelerinde tazelenme üniversitesi açıyor. Sizler burada okuyan gençlere de ilham oluyorsunuz Bugün hepimizin tazelenmeye yenilenmeye ihtiyacımız var. Bilim teknoloji o kadar gelişiyor ki yapay zekadan bahsediyoruz. O yüzden tazelenme şart” dedi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI