1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kış Stilinizin Vazgeçilmezi Adidas Bot Modelleri

En kaliteli ve yürüyüşte yüksek performans gösteren ayakkabı tasarımlarıyla bilinen markalar arasında yer alan Adidas, bot modelleriyle de soğuk havalarda kullanıcıları yalnız bırakmıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-07-2019 18:12:21 Tarih: 22-07-2019 09:14

Kış Stilinizin Vazgeçilmezi Adidas Bot Modelleri

Kış şartlarına dayanıklı yapısıyla ayakları sıcak tutan bot modelleri soğuk havalarda en çok ihtiyaç duyulan eşyalardan biridir. Her sezon değişen ve yenilenen ayakkabı seçenekleriyle kullanıcılara pek çok model sunan Adidas, kış sezonu için de en tarz tasarımlarını kullanıcılarının beğenisine sunmuştur. Kış modasına marjinal bir hava katacak Adidas bot seçenekleri, klasik çizgileri ve rahat yapısıyla yıllardır tercih edilmektedir. Kadın ve erkekler için pek çok farklı model mevcuttur. Güvenli yürüyüş ve sıcaklık avantajı sunan Adidas bot seçeneklerine Barcin.com kalitesiyle tek tıkla sahip olabilirsiniz.


Ultra Sıcak Tutan Adidas Bot Seçenekleri
Klasik çizgisinden ve kalitesinden asla taviz vermeyen Adidas, pek çok renk ve tasarım seçenekleriyle stil sahibi kadınların da vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Çocuğunun ayak sağlığına önem veren ebeveynler de ortopedik yapısıyla dikkat çeken botları tercih etmektedir. Sonbahar ve kış mevsimlerinde rahatlıkla kullanılabilen Adidas botlar, olumsuz hava koşullarına dayanıklı olacak şekilde üretilmektedir. Hafif oluşu, kaliteli malzemeden üretilmesi ve ayağı sıcak tutması için kullanılan farklı teknolojileriyle uzun ömürlü kullanım vaadetmektedir. Klasik stilinden vazgeçemeyenler tek renkli botları tercih edebiliyorken, renkli kişiliğe sahip ve yenilikten yana olanlar da yaldızlı modelleri seçmektedir.

Modern tarzda tasarlanmış bot modelleri, cinsiyet gözetmeksizin herkesin tercih edebileceği şıklığa sahiptir. Farklı modelleri ve ayakkabı teknolojilerini denemek isteyenler Adidas bot seçeneklerini tercih edebilirler. Adidas botlar nefes alan iç kısma sahip olması yönüyle neme, astarlı kısmıysa sıcaklık değişimine karşı koruma sağlamaktadır. Su geçirmeyen dış yapısıyla botların suya karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. Tasarıma göre farklılık gösteren dinamik, simetrik ya da standart bağcık sistemleri ayağın botla olan uyumunu artırmaktadır.


Modern ve Gösterişli Tasarımlar
Sıradan kar botları kalın yapıları sebebiyle ayağın hareket özgürlüğünü kısıtlayabilmektedir. Ancak Adidas bot modelleri özel tasarımları sayesinde esnek yapısıyla ayak hareketlerinde hiçbir kısıtlamaya sebep olmadan tam bir özgürlük imkanı sunar. Böylelikle kısıtlama hissetmeden rahat ve konforlu adımlara kavuşmuş olursunuz. Yastıklama özelliği kullanılan tabanları ayağı destekler ve yumuşak dokusu hem ayakkabının hem de ayağın şekil almasına yardımcı olur. Bot modellerinin içi tasarım modeline göre polar ya da peluş ile kaplıdır. Bu da ayağın daha rahat ve yumuşak hissetmesiyle beraber sıcak kalmasını sağlar.


Adidas botlarda kullanılan özel kumaşlar ayağı soğuktan koruyarak kişilerin hasta olmasını engeller. Kaymaz taban özelliği sayesinde zemini kuvvetli bir şekilde kavrar. Ve kişilerin denge kaybı yaşamadan yürümelerine yardımcı olur. Farklı tasarımlarıyla oldukça şık ve gösterişli olan botlar, kış stilinizin en güzel detayı olmaya geliyor. Siz de ayağınızla uyum sağlayacak en rahat botlara Barcin Outlet üzerinden %70'e varan indirim fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI