1xbet betist supertotobet
Bugun...



Böcek, Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'nı değerlendirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-09-2019 18:15:36 Tarih: 12-09-2019 04:29

Böcek, Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'nı değerlendirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlediği basın toplantısına ilgi yoğun oldu. Başkan Böcek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 büyükşehir belediye başkanını davetinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını, onun da olurunu aldıktan sonra hemen Antalya’nın öncelikli konularını içeren bir dosya hazırladıklarını söyledi. 

Başkan Böcek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Antalya’nın sorunlarını ve acil çözüm bekleyen konularını içeren bir dosya ilettiğini belirterek, “Bütün belediye başkanları toplantıdan memnun ayrıldı” dedi. 


ANTALYA’NIN SORUNLARINI ANLATTIM
Ankara’da önce CHP’li 10 Büyükşehir Belediye Başkanı ile CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir toplantı yaptıklarını kaydeden Böcek, büyükşehir belediyelerinin ortak sorunlarıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını belirtti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine katıldıklarını anlatan Başkan Muhittin Böcek, “Toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımız sırayla tüm başkanlara partisine bakmadan söz verdi. Herkes illeriyle ilgili öncelikli sorunları, yapılması gerekenleri, hükümetten ve bakanlıklarımızdan taleplerini söylediler. Ben de söz aldım Antalya’mızla ilgili yapılması gerekenleri anlattım” dedi.


BİRLİK BERABERLİK İÇİN ÖNEMLİ
Başkan Muhittin Böcek, toplantının ülkemizin birlik ve beraberliği için önemine dikkat çekerek, “Toplantıda Cumhuriyet Halk Partili, AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkanları vardı. Bir Whatsapp grubu oluşturulması kararlaştırıldı. Bunun yanında bir üst kurul oluşturulmasına, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda da Ekrem İmamoğlu, Yılmaz Büyükerşen ve Mansur Yavaş’ın da kurulda olmasına karar verildi” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI