1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya SMMMO'da yabancıların çalışma izni konuşuldu

Antalya SMMM Odası' tarafından düzenlenen “Yabancıların Çalışma İzinleri” konulu eğitim semineri 24 Ekim Perşembe günü Mustafa Özyürek Toplantı Salonunda yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-10-2019 18:07:34 Tarih: 24-10-2019 17:35

Antalya SMMMO'da yabancıların çalışma izni konuşuldu

“Yabancıların Çalışma İzinleri” konulu  Seminerin açış konuşmasını yapan oda başkanı Emrullah Tayfun Çavdar gerçekleştidi. Çavdar, konuşmasının başında özellikle genç meslektaşlarına önerilerde bulundu. Yeni çıkan tebliğler ile hemen hemen bütün belgelerin elektronik ortama geçtiğini söyleyen Çavdar,  buna bütün meslektaşların hem bilgi olarak hem de teknolojik altyapı olarak hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti.


Bu tebliğlerle mükelleflerin birçoğunun sorun yaşayacağını dile getirerek, meslektaşların ana görevinin gelen bilgi ve belgeler doğrultusunda işlem yapmak olduğunu söyledi ve mükelleflerin bu konudaki şikayetlerini ilgili makamlara yapması gerektiğini ifade etti.
 

Seminere katkı sağlayan İstanbul SMMM Odası Başkan Yardımcısı Ali Haydar Tunç ve Tesmer İstanbul Şube Eğitmeni Mücahit Yılmaz’a teşekkür eden Emrullah Tayfun Çavdar, konuşmasını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak sonlandırdı. Emrullah Tayfun Çavdar’ın ardından konuşan İstanbul SMMM Odası Başkan Yardımcısı Ali Haydar Tunç ise mesleki sorunları ve mesleğin geleceği hakkında görüşlerini dile getirdi.







Etiketler : Antalya SMMMO

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI