1xbet betist supertotobet
Bugun...



Manavgat Belediyesi'ne ait bu araç tartışmalara neden oldu.

AK Parti Antalya kurucularından, daha önce Kepez Belediye Meclis Üyeliği yapmış Zeki Çivik'in sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım, tartışmalara neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-07-2018 13:10:28 Tarih: 25-07-2018 07:23

Manavgat Belediyesi'ne ait bu araç tartışmalara neden oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi mevcut hükümeti lüks yaşam ve yönetim sistemi ile suçlarken, Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bakım Şefliği'ne ait 07 ZM 001 plakalı Range Rower jip, tartışmaları yeni bir boyuta taşıdı.

İlk olarak MHP'li Musta Akar'ın paylaştığı görüntülerden sonra sosyal medya üzerinden ilginç yorumlara neden olan fotoğraf kareleri, tasaruf konusundaki tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

Hükümeti eleştiren partinin yönettiği belediyede de aynı israfın uygulanması CHP'ye olan inancı yok ediyor diyen takipçiler, bir parti eleştirirken kendileri ne yapıyor bakması gerekiyor' dedi.

Sen israf ederken başka partiyi eleştirmen inandırıcılıktan uzak, sadece siyasi bir söyle olarak kalır' diyen takipçiler, devletin her aşamasında tasarrufa ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı.

Paylaşıma yapılan bazı yorumlar

Semih Kürşad Sahin Abi çok görme yakışır

TC Ayhan Saraç Adamların Hevesini Kursağında bırakma Başkanım Adamların Gönülleri de Belediyeleri de Zengin Namı Şanı Yürüsün

Gürkan Tahtakin Madem dürüst sünüz satın onun parasına 2 3. Araç alın kullanın niye kullanıyor sunuz pahalı aracı onun bir farı 2 milyar vardır heralde

Ramazan Avcı Makam aracı ne acaba bu belediyenin dunusunemiyom

Hakan Sarıkula Aynen soylenecek cok sey var ama anlayan olmadigindan susmak en guzeli

Hasan Emeksiz Zeki abi kiralıktır belki günahını almayalım müdür belki kendi aracını kullanıyordur işlerde







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI