1xbet betist supertotobet
Bugun...



Başkan Yücel'den Ekmek zammı anlaşması...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekmeğe yapılan zamma ilişkin fırıncılarla yasal fiyatlandırma konusunda mutabakat sağladı

facebook-paylas
Tarih: 06-10-2018 14:28

Başkan Yücel'den Ekmek zammı anlaşması...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Fırıncılar Derneği Başkanı Mehmet Sağlam, ekmek zammı konusunda anlaşma sağladı.  Yasal düzenlemeye göre ekmeğin kilo fiyatı 5 TL olarak belirlenmesinin ardından Başkan Yücel'in fırıncılarla sağladığı anlaşma çerçevesinde, Alanya'daki fırınlar hem ekmeğin gramajını 50 gram artırdı hem de 250 gram ekmeği 1.25 TL'den satmaya başladı. 


YASAL DÜZENLEMEYE UYACAĞIZ

Mehmet Sağlam, Başkan Yücel'le yaptığı mütakabat çeçevesinde yasal düzenlemeye uyacaklarını söyledi. Sağlam, "Devletimiz, 1 kilo ekmek fiyatını 5 TL olarak belirledi. Bizler de yüksek maliyetlerimizden dolayı ekmeğe 25 kuruşluk zam yapmıştık. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in devreye girmesinin ardından onu kırmadık ve ekmek fiyatlarımızı gramaj arttırarak kilosunu 5 TL'ye sabitlemek üzere eski haline geri getirdik. Devletimiz de milletimiz de bizlerin ne kadar zarara uğradığını biliyor." dedi.


YÜCEL'DEN FIRINCILARA TEŞEKKÜR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yasal fiyatlandırma konusunda mutabakat sağlayan fırıncılara teşekkür etti. Yücel, "Ekmek fiyatlarındaki artışın ardından fırıncı arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün bir mutabakata vardık. İşletmeler ekmeğe zam yapmadan yüzde 25 gramaj artırımına giderek fiyatı 1.25'te sabit tutacak.Bütün fırıncılarımıza göstermiş oldukları feragat için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI