1xbet betist supertotobet
Bugun...



İnsan tacirleri yakalandı!

Antalya ve İzmir illerinde göçmen kaçakçılığı suçundan 11 şüpheli yakalandı

facebook-paylas
Tarih: 03-11-2018 16:57

İnsan tacirleri yakalandı!

Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalarda  bazı kişilerin Kaş ve Demre ilçelerinden Yunanistan'ın Meis Adası başta olmak üzere çeşitli adalarına kaçak yollar ile  göçmen şahısları gönderdikleri bilgisine ulaşıldı.

 

Bu bilgiye ulaşan ekipler tarafından göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile ilgili şühpeli kişi ve mekanlara operasyon düzenlendi. Operasyon Demre-Kaş bölgelerinde, 03 Kasım günü saat: 07.00 itibariyle Antalya merkezli, Demre, Kumluca ilçeleri, il merkezi ve İzmir ilinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

 

Yapılan operasyonlar sonucunda organizatör şahıslardan olan Demre ilçesinde 4 şahıs, Kumluca ilçesinde 3 şahıs, Antalya merkezde 2 şahıs, İzmir ilinde de 2 şahıs olmak üzere 3'ü türk 8'i yabancı uyruklu toplam 11 şahıs yakalandı. Şüpheli şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda suç unsuru malzeme olarak 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet can simidi, 5 adet can simidi şişirme pompası ve 1 adet dürbün ele geçirildi.

 

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI