1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Ali Bahar: Artık gündemimiz ekonomi olsun!

Mahalli İdareler Seçimlerinin Antalya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Artık tek gündemimiz ekonomi olmalıdır” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-04-2019 18:06:29 Tarih: 02-04-2019 12:07

Ali Bahar: Artık gündemimiz ekonomi olsun!

Antalya  Organize  Sanayi  Bölgesi  Yönetim  Kurulu  Başkanı  Ali  Bahar, 31  Mart Mahalli idareler Seçimlerinin Antalya genelinde sorunsuz, olaysız ve en önemlisi herhangi bir şaibe iddiasından uzak, huzurlu bir şekilde geçmesini sağlayan Antalya halkına, başkan, muhtar ve meclis   üyesi   adaylarına,   siyasi   parti   üye   ve   temsilcilerine,   basın   kuruluşlarına   ve   basın emekçilerine, başta güvenlik güçleri olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruşlarına teşekkür etti.  Göreve yeni ve yeniden seçilen tüm belediye başkanlarına ve meclis  üyelerine başarı dileklerinde bulunan Bahar, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’e de hizmetlerden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

YAPISAL REFORMLAR

Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanması ile birlikte 4 buçuk yıllık seçimsiz bir sürecin başlamasından iş dünyası olarak büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Bahar, “Artık tek gündemimiz ekonomi olmalıdır” dedi. Türkiye gündeminin bir süreliğine siyasetten arındırılması   gerektiğini   ifade   eden   Bahar,   “2015   yılında   genel   seçimleri,   2017   yılında referandumu, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı  ve Genel Seçimleri,  2019 yılında da Mahalli İdareler   Seçimlerini   gerçekleştirdik.   Son   dört   yıldır   neredeyse   sandığın   kurulmadığı   yıl, siyasetin   gündem   olmadığı   tek   bir   gün   yok.   Ekonomi,   bu   seçim   sağanağı   ve   siyasi çekişmelerin arasında ne yazık ki hep üvey evlat muamelesi gördü. Ekonomimizdeki sorunlar geçici çözümler   ile   bertaraf   edilmeye   çalışıldı.   Ancak   millet   olarak   gördük   ki   yapısal reformlar   hayata   geçirilmeden   ekonomimizde   kalıcı   ve   sürdürülebilir   bir   iyileşme gerçekleşmeyecek. Daha güçlü bir Türkiye için artık tek gündemimiz ekonomi olmalı, siyasal, sosyal ve ekonomik reformlar peşi sıra hayata geçirilmelidir” dedi.

 

SANAYİCİNİN TEK GÜNDEMİ EKONOMİ

Sanayicilerin uzun bir süredir tek gündeminin ekonomi olduğuna dikkat çeken Başkan bahar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 31 Mart gecesi yaptığı  konuşmada ‘Önümüzdeki 4 buçuk yıl seçim   yok’   sözü,   bizler   için   çok   kıymetlidir.   Seçimden   uzak   bir   4   buçuk   yıl,   ihtiyaç duyduğumuz reformların hayata geçirilebilmesi için çok önemli bir fırsattır. Bu süre zarfında atılacak   her   olumlu   adımın,   ülkemize   katma   değer   olarak   döneceğine   inancımız   tamdır. Tarihin  her   döneminde,   karşılaştığı   her   zorluğu  başarıya  dönüştürmüş  bu  güçlü  devletin, hukuk, eğitim, ekonomi, vergi ve teşvik sistemi, hak ve özgürlükler gibi elzem alanlarda ezber bozacak   reformları   gerçekleştirmesi   halinde,   Türkiye’nin   uluslararası   arenadaki   güc katlanarak artacak, milletimizin refah ve huzuru da aynı oranda ivmelenecektir. Bu süreçte, kamu kurum ve kuruluşları nezdinde Devletimizin tüm kademeleri ile kentimizin tüm yerel yönetimleri   ile   tam   bir   uyum   içerisinde   çalışacak,   kentimize   ve   ülkemize   katma   değer yaratmak için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI