1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Barosu Başkanı Balkan, 'İttifakta yokum' dedi

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni değerlendiren Metin Feyzioğlu'nun açıklamasına karşılık ''Kayıtlara geçsin, İttifakta ben yokum! diyerek tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-05-2019 16:52:06 Tarih: 31-05-2019 15:13

Antalya Barosu Başkanı Balkan, 'İttifakta yokum' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargı Reformu Strateji Programı'nda hukuksal alada yapılacak olan düzenlemeler ve iyileştirmeler ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından  Erdoğan'ın Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni değerlendiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise bu belgenin Türkiye İttifakı için bir yol haritasi olacağını ifade etmişti. Bu iki açıklama da gündemde oldukça tartışılırken bir önemli açıklama ise Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'dan geldi. Balkan, Metin Feyzioğlu'nun ittifak açıklamasına katılmadığını Twitter hesabından belirterek şunları da ekledi: 

Şimdilik genel bir değerlendirme yapacağım: Kuvvetler ayrılığını ve yargı bağımsızlığını sağlamadıkça, daha açık söyleyişle yargı sistemimizi iktidara bağımlı olmaktan kurtarmadıkça, savunmanın yargı sistemi içindeki konumu olması gerektiği gibi belirlenmedikçe, ekonomik ve mesleki sorunlarına ciddi ve kalıcı çözümler üretmedikçe daha çok bildirge açıklanır, strateji belirlenir! Küflenmeye başlayan parlak ve süslü söylemlerle gerçeklerin üstü örtülemez!

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI