1xbet betist supertotobet
Bugun...



Finikeliler müjdeli haber bekliyor!

Finike Belediyesi ilçeye bir kent meydanı kazandırma amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında belediye tarafından hazırlanan kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2020 13:01

Finikeliler müjdeli haber bekliyor!

Başkan Geyikçi, Finike halkına müjdeli haberi verebilmek için bakanlıktan gelecek haberi beklemeye başladı. Kent meydanı alanına ait dolgu imar planının Bakanlık tarafından onaylanmasının ardından çalışmalar daha da hızlanacak.

 

Başkan Geyikçi, seçim çalışmaları sırasında ilçenin kent meydanı ihtiyacına dikkat çektiğini ve göreve gelmesinin ardından bu vaadini yerine getirmek için çalışmalara başladığını hatırlattı. Bu çerçevede alanda inceleme yaparak bir dolgu imar planı hazırlandığını açıklayan Başkan Geyikçi, “Dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi. ‘Finike’ye Yakışır’ bir kent meydanı için Bakanlıktan yanıt bekliyoruz” dedi.

 

Başkan Geyikçi, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt beklerken, bir taraftan da alanda hayata geçirmeyi düşündüğümüz avan proje ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Halkımızı şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde süreç ile ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz. Projemiz tamamlandığı zaman projeyi halkımıza sunup, gerekli bilgilendirmeleri yapıp, değerlendirmelerini alacağız. Hedefimiz ‘Finike’ye Yakışır’ bir projeyi ilçemize, halkımıza kazandırmaktır” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI