1xbet betist supertotobet
Bugun...



İbrahim Acar’dan KEMİAD Başkanı Özgür Kurga’ya teşekkür...

KEMİAD (Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği) Başkanı Özgür Kurga, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar’ı makamında ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 17-08-2018 11:12

İbrahim Acar’dan KEMİAD Başkanı Özgür Kurga’ya teşekkür...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, KEMİAD Başkanı Özgür Kurga’yı, Kemer’in kültür hizmetlerine ve özellikle de Idyros antik kenti kazılarına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Kemer demek kültür demek, Kemer demek turizm demek!

“Kemer demek kültür demek, Kemer demek turizm demek” diyerek sözlerine devem eden Acar, “Kemer’in bir takım kültür hizmetlerinde özellikle Idyros Antik Kenti’nin kazısında ve restorasyonunda bize büyük destek olan sayın Özgür Kurga’ya çok teşekkür ediyoruz. Kemer’de Bakanlığımızın çok değişik kültür alanları ve yatırımları var. Kemer demek kültür demek, Kemer demek turizm demek. Özgür Bey’i her zaman yanımızda görüyoruz.

 

 

Bugünde bizlere yapmış oldukları ziyaretlerinde yaptığımız çalışmaları birlikte tekrar gözden geçirme fırsatı bulduk. Yeni restorasyonlarımıza ve yeni çalışmalarımıza katkı sunacaklarını ifade ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İşlerinde başarılar diliyorum. Bir dahaki seferde de Kemer’de beraber olacağız. Birlikte sahayı gezeceğiz. Yerinde konuları inceleyeceğiz” dedi.

 

 

Kazıya gereken desteği veriyoruz!

 KEMİAD Başkanı Özgür Kurga da Kemer’de devam eden Idyros antik kenti kazılarının bölgeye olan katkısını dile getirerek, İl Müdürü İbrahim Acar’a teşekkürlerini sundu. Kurga“ Kemer’in içinde bir Antik Kent olan İdyros’un kazı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hayal gerçekleşiyor ve Antik Kent gün yüzüne çıkıyor. Kazıya gereken desteği veriyoruz. Bu kazı çalışmaları sonrasında hem bölgemiz Kemer hem de Antalya Turizmi çok büyük bir değer kazanacak. Sayın İl müdürümüz İbrahim Acar’ın yakın ilgisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Idyros Antik Kenti’nde kazılar devam ediyor

Kazısı KEMİAD’ın sponsorluğunda devam eden Antik Kent İdyros’da, MS 4. yüzyıla tarihlendirilen kilise kalıntıları ile mozaikler ortaya çıkmış ve birçok sikke ve kandil bulunmuştu.  Ayrıca kazılarda mevcut Kilise yanında yer alan mezarlık alanında bugüne kadar dünyada sayılı ülkede izine rastlanan anfora mezarlara da ulaşılmıştı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI