1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Gazitaş Baklavaları açılış geliri otizimli gençlere!

Gaziantep’in meşhur %100 doğal Antep fıstıklı çıtır baklavası, farklı ürün seçenekleri, güler yüzlü personeli ve pandemi kurallarına uygun çalışma sistemiyle Antalya’nın Kepez ilçesinde açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2021 20:03:14 Tarih: 10-04-2021 19:38

Gazitaş Baklavaları açılış geliri otizimli gençlere!

Antalya, ülkemizde yaşanan ekonomik daralma ve pandemiye rağmen girişimcilerin şehri olmaya devam ediyor. Gaziantep’in lezzetlerinin sunulacağı baklava imalathanesi ve satış noktası olan Gazitaş Baklavaları, yapılan organizasyonla Kepez’de açıldı.       

AÇILIŞ GELİRİ OTİZİMLİ GENÇLERE!
Aynı zamanda Gazitaş Baklavaları işletme sahibi olan A2teker Spor Kulübü Derneği üyesi Coşkun Karataş’ın ev sahipliğinde otizmde farkındalığını artırmak adına onur konuğu olarak ağırlanan otizmli öğrenciler açılışa renk katarken, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve iş dünyasının önde gelen isimleri de açılışa katılan diğer isimler oldu.  Pandemi kısıtlamalarına rağmen yatırımdan kaçınmadıklarını, Antalyalılara Gaziantep’in tatlı lezzetini sunmak istediklerini söyleyen işletme yetkilisi Coşkun Karataş, açılış gelirinden otizmli gençler yararına bütçe ayrılacağı müjdesini verdi. İş dünyası açılış vesilesi ile bir araya gelirken, açılış kurdelesini ise Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy kesti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI