1xbet betist supertotobet
Bugun...



İnsan kaçakçılığına eş zamanlı operasyon

Kaçak Yollardan Yurt Dışına Göçmen Şahıs Gönderen Organizatörlere Eş Zamanlı Operasyon Yapıldı

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2020 00:48:43 Tarih: 12-02-2020 18:02

İnsan kaçakçılığına eş zamanlı operasyon

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapılara Şube Müdürlüğü görevlilerince Antalya'da meydana gelen ve gelebilecek olan Göçmen Kaçakçılığı, İnsan Ticareti ve Organ-Doku Ticareti olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; değişik tarihlerde Antalya Havalimanı’ndan sahte belgeler ile kaçak yollardan yurtdışına göçmen şahısları gönderdikleri iddia edilen organizatörlerin yakalanmaları amacıyla Antalya merkezli İstanbul ve Ankara illerinde operasyon yapıldı.
07 Şubat günü yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda, Göçmen Kaçakçılığı olaylarının organizatör şahıslardan olan İstanbul ilinde (3) şahıs, Ankara ilinde (2) şahıs olmak üzere toplam (5) şahıs yakalandı.

Şüpheli şahısların ev ve kaldıkları otelde yapılan aramalarda suç unsuru malzeme olarak (1) adet sahte kimlik ele geçirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yapılan işlemlerin ardından şüphelilerden 3’ ü savcılıktan serbest kaldı, sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 1 şahıs ise tutuklandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI