1xbet betist supertotobet
Bugun...



İşaret dilinde Koronavirüs uyarıları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işitme engelli vatandaşlar için işaret dilinde “Koronavirüs Riskine Karşı Uymamız Gereken 14 Kural” başlığı ile bir video hazırladı.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2020 18:47

İşaret dilinde Koronavirüs uyarıları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işitme engelli vatandaşlar için işaret dilinde “Koronavirüs Riskine Karşı Uymamız Gereken 14 Kural” başlığı ile bir video hazırladı. Videoda, korona virüsün nasıl bulaştığı hakkında bilgi verilirken, alınması gereken tedbirler sıralandı. Sağılık Bakanlığının virüsle ilgili kamuoyuna ilettiği 14 tedbir, bu video ile işitme engelli vatandaşlarımız için erişilebilir hale getirildi.

İşaret dilinde hazırlanan videoda, sosyal mesafe kuralından, vatandaşlardan yurtdışı seyahatlerini iptal etmeleri ya da ertelemelerine, yurtdışından dönüldüyse 14 gün evden çıkılmaması gerektiği ve yurtdışından geldiği bilinin kişilerle temas edilmemesi gerekliliğine kadar tam temel kurallara yer verildi.

Aile ve Çalışma Bakanlığı’nın hazırladığı işaret dilindeki video, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI