1xbet betist supertotobet
Bugun...



İYİ Parti'de karar bekleniyor

İyi Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yaşanan görevden alınmalar ve istifaların, İyi Parti Genel Merkezi'nde yapılacak olan Genel İstişare ve GİK toplantılarında değerlendirileceği öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2020 14:10

İYİ Parti'de karar bekleniyor

İyi Parti, kararını Genel İstişare ve GİK toplantısıyla verecek
İyi Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yaşanan görevden alınmalar ve istifaların,  İyi Parti Genel Merkezi'nde yapılacak olan Genel İstişare ve GİK toplantılarında değerlendirileceği öğrenildi.
İyi Parti'de yaşanan istifa ve görevden alınmalarla birlikte hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde İyi Parti İl Başkanı Yavuz Temizer başkanlığında toplanan divan toplantısının ardından Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut'un görevlerine son verilerek yerlerine Semih Tayfur ve Şükriye Karaben,yine İl Başkanı Yavuz Temizer tarafından atanmıştı.
İyi Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal'ın istifa etmesi ile birlikte partide tepkiler artmaya başladı. Kumluca ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Toprak, kendisine verilen kınama cezası sonrasında  istifa ettiğini açıkladı. Antalya Gençlik Kolları İl Eski Başkanı Neman Asgari'nin de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurmasının ardından İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer de apar topar genel merkeze çağrıldı.
İyi Parti'de yarın saat 10.00'da İyi Parti Genel İstişare ve Genel İdare Kurulu toplantısından sonrasında çıkacak karar bekleniyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI