1xbet betist supertotobet
Bugun...



İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur yetki belgesini aldı

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına atanan Semih Tayfur ilçe başkanlığı yetki belgesini il başkanı Mehmet Başaran’dan aldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2020 17:55

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur yetki belgesini aldı

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına atanan Semih Tayfur ilçe başkanlığı yetki belgesini il başkanı Mehmet Başaran’dan aldı.
Muratpaşa İlçe Başkanlığına geçici olarak görevlendirilen Semih Tayfur bugün resmen ilçe başkanlığına atması yapıldı. Yetki belgesini İl Başkanı Mehmet Başaran’dan alan semih Tayfur yaptığı açıklama, “ Genel Başkanımız Meral Akşener’in olur ile teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız Koray Aydın beyin onayı ve il başkamız Mehmet Başaran takdiri ile İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına atanmış bulmuyorum. Bugünde itibaren önümüze bakıp partimizi Muratpaşa’da daha iyi temsil etmek için çalışacağız" dedi.


Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlarla yol yürüyenlere en güzel cevap..
 İlçe Başkanı Semih Tayfur geçtiğimiz günlerde İYİ Partiden istifa ederek AKP’ye gecen milletvekili Tuba Vural Çokal’a da gönderme de bulunarak şöyle dedi:
“İYİ Partiden seçikten sonra düne kadar sövdüğü, Türklük düşmanı dediği partiye katılan Tuba Vural Çokal istifa gerekçesi olarak ortaya attığı  “Parti içinde Türk milliyetçilerinin ve ülkücülerin ikinci sınıf birey yapılmaya ve dışlanmaya çalışılması, söylemlerle eylemlerin birbirini tutmaması ve milliyetçiliğin seçmeni elde tutmaya yönelik bir söyleme dönüşmesi hayal kırıklığına neden olmuştur” seklindeki açıklamasının ne kadar manidar ve anlamsız algı olduğu bir defa daha ortaya çıkmıştır.  İYİ Partinin oyları ile seçilmiş sonra kendisini seçen seçmene ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e ihanet eden, çamur atan sözde vekil şunu unutmamalıdır, “İYİ Parti Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin dahası bayrağımızla, ezanı ile sorunu olmayanların temsil edildiği yegâne adrestir.
  Velhasıl kelam, İYİ Parti Hareketi, Türk milletinin umudu olmuş liderimiz Meral Akşener’in öncülüğünde cesurlar hareketidir."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI