1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kaçak el dezenfektanı operasyonu

Kaçak el dezenfektanı satışı yapan eczaneye operasyon gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2020 16:56

Kaçak el dezenfektanı operasyonu

Kaçak el dezenfektanı satışı yapan eczaneye operasyon gerçekleştirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince, İlimiz Kepez İlçesinde faaliyet gösteren bir eczane ve eczaneye ait depoda kaçak olarak el dezenfektanı satışının yapıldığı bilgisine istinaden sözkonusu işyerine yapılan operasyonda;

(5) litrelik bidonlar şeklinde ambalajlanmış (1047) adet, (1) litrelik bidonlar şeklinde ambalajlanmış (580) adet olmak üzere toplam (5815) kg. dezenfektan bulunmuş olup, bu dezenfektanların Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan “Halk sağlığı alanında kullanılan izinli dezenfektanlar” listesinde olmadığı tespit edilerek malzemeler İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir. Ayrıca depoda bulunan yasal ilaç ve medikal malzemelerinde eczane dışında bulunmasından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık Başkanlığı tarafından idari işlem yapılmıştır.

Konu ile ilgili olarak işyeri sahibi (R.K) hakkında “Kişilerin Hayatını ve Sağlığını Tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Yapma veya Satma (TCK-187)” suçundan adli tahkikat başlatılmıştır."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI