1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kenan Yantır, inandı, başardı, hafızlığı tamamladı.

Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ortaokul öğrencilerinden 7-A Sınıfından Kenan Yantır, Covid-19 sebebiyle uzaktan eğitim aldığı dönemde bile disiplinli çalışmasına devam ederek hafızlığını tamamladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-11-2020 20:26:21 Tarih: 22-11-2020 01:22

Kenan Yantır, inandı, başardı, hafızlığı tamamladı.

Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ortaokul bölümünde öğrencilik yapmasının yanı sıra aynı yerleşkede Döşemealtı Müftülüğüne bağlı Şehit Volkan Canöz Hafızlık Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimi alan 13 yaşındaki Kenan Yantır, hafızlığını tamamladı.

Geçtiğimiz Mart Ayı ile birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde hafızlık çalışmalarına ara vermeyen minik hafız adayı, geçtiğimiz günlerde hafızlık eğitimi tamamladı. Yantır’ın bu başarısı sebebiyle okul müdürü Mehmet Ali Ak ve Kuran Kursu Yöneticisi Ersoy Özden dijital kol saati hediye etti.

Yantır’ın arkadaşlarına kıldırdığı ikindi namazından sonra gerçekleşen hediye takdiminde öğrencilere seslenen Okul müdürü Mehmet Ali Ak, öğrencilere öğrenmekte oldukları Kuranı Kerim'e göre yaşamaları tavsiyesinde bulunarak diğer öğrencilerin de en kısa sürede hafızlıklarını tamamlamaları temennisinde bulundu. Yantır’ı Kuran Kursu Öğretmenleri Orhan Turgay ve Emrah Yıldız ile arkadaşları bir kez daha tebrik etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI