1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında son bilgi geldi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili son durum kamuoyu ile paylaşıldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2020 12:53

Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında son bilgi geldi.

Bir süre önce Üniversite basın bölümünün paylaşmadığı ama gazeteci Ali Buldu'nun twitter üzerinden Başkan Muhittin Böcek ile ilgili ''Çok şükür! Uzun süredir yoğun bakımda olan Muhittin Böcek, gece kontrollü uyandırıldı. Böcek, "Burası neresi?" dedi, doktorlar da "Sizi Akdeniz Üniversitesine taşıdık" deyip durumu özetledi. Eliyle okey işareti yapan ve vücut fonksiyonları hızla iyileşen Böcek yeniden uyutuldu!'' paylaşımı, Böcek'in sağlık durumunu daha da merak edilir hale getirdi.

Üniversite Hastanesi günlük bilgi paylaşımında bu tür detaylara değinmezken, copy-paste her gün aynı paylaşımı yaparak sağlık durumu ile ilgili genel bilgi paylaşımı gerçekleştirdi.

İşte bugün yapılan son açıklama...
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi kritik konumunu koruyarak devam etmektedir. Sürecin uzaması ile ilgili problemler dahil tüm sorunlar için tıbbın tüm imkanları kullanılarak hastamızın takibi yoğun ve eksiksiz bir şekilde sürdürülmektedir.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI