1xbet betist supertotobet
Bugun...



Özel araçla seyahat etmek virüsten korur mu?

Yetkililer, bir yasak olmadığını fakat mümkün olduğunca acil durumlar dışında otomobil kullanmamanın, korona virüsüyle mücadele konusunda önemli bir adım olduğunun altını çiziyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-03-2020 14:09:26 Tarih: 28-03-2020 10:53

Özel araçla seyahat etmek virüsten korur mu?

Toplam vaka sayısının 5 bin 698, can kaybının ise 92'yi bulduğu Türkiye'de, Corona virüsüyle mücadele etmek için tedbirler hızla artırılıyor.

Bu kapsamda dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Bu tedbirler içinde sokağa çıkma yasağı yok ama bugün 17.00'dan itibaren artık şehirler arası seyahatler de valilik iznine bağlandı. Bu noktada birçok insan, “Hem şehir içinde, hem de şehir dışına çıkmak için da özel araçlarımızı kullanmaya bir engel var mı?” sorusunu soruyor.

 

OTOBÜSLER İÇİN GEÇERLİ

Yetkililer, dün açıklanan şehirler arası yolculuk sınırlamasının özel araçlar için değil, otobüs seferleri için geçerli olduğunu işe, markete ve eczaneye gidip gelirken, anne ve babaların ihtiyaçlarını karşılamak için özel araç kullanmanın daha sağlıklı olduğunu belirtti.
 

GEREKSİZ KULLANMAYIN

Gereksiz yere araç kullanmanın doğru olmadığını belirten yetkililer, salgınla mücadele konusunda bilinçli hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI