1xbet betist supertotobet
Bugun...



PTT duyurdu, ödemeler başlıyor!

PTT, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye yapacağı 1000'er liralık ödemenin 1 nisandan itibaren başlayacağını duyurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-04-2020 00:19:57 Tarih: 31-03-2020 17:32

PTT duyurdu, ödemeler başlıyor!

Ödeme tarihlerinin ihtiyaç sahiplerinin doğum yıllarının son rakamlarına göre belirlendiğini belirten PTT, yaprığı açıklamada doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar 2 Nisan'da, 2 ve 7 olanlar 3 Nisan'da, 3 ve 8 olanlar 4 Nisan'da, 4 ve 9 olanlar ise 5 Nisan'da ödemelerini alacak ifadelerini kullandı.

İşyerlerinde yoğunluğun önüne geçebilmek adına, işsizlik ödemeleri ile aynı döneme denk gelmemesi için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda yardım ödemelerinin öne çekildiği de vurgulandı. Bu kapsamda işsizlik ödemelerinin de 5 Nisan'da işsizlik ödeneği almaya hak kazanan kişilerin hesaplarına ödemelerinin yatmaya başlayacağı da aktarıldı.

Ayrıca, PTT Şubelerinde oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla tedbir alan PTT ATM'lerden ücretsiz günlük para çekme limitini de 3 bin TL'ye yükseltti aynı zamanda şubelere gişelerde görevli personel sayısının en fazla iki katına kadar kişiyi sırayla içeri alacaklarını da bildirdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI