1xbet betist supertotobet
Bugun...



Silah kaçakçıları yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından uzun süredir takip edilen silah kaçakçılarına operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 11 kişi gözaltına alındı. İmalathanede kaçak yollarla üretilen birçok ateşli silaha da el konuldu. Yapılan açıklama şu şekilde:

facebook-paylas
Güncelleme: 16-06-2020 18:55:55 Tarih: 14-06-2020 11:02

Silah kaçakçıları yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, ilimizde yasadışı yollarla silah ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 4 aylık fiziki ve teknik takip neticesinde;

Konya ili Beyşehir ilçesinde bulunan ikametlerinde kurdukları silah atölyelerinde imal ettikleri tespit edilen ruhsatsız silahları ilimizde piyasaya süren toplam (11) şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin Konya-Beyşehir de dahil olmak üzere ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda:

- (28) adet tabanca ve (28) adet şarjör,

- (1) adet kurusıkı tabanca,

- (1) adet ruhsatsız av tüfeği,

- (76) adet tabanca mermisi,

- (3) adet av tüfeği parçası,

- (4) adet harbi,

- (56) adet Silah yapımında kullanılan harbi,

- (9) adet av fişeği ele geçirilmiştir.

6136 SKM (Silah Kaçakçılığı) soruşturması kapsamında 12.06.2020 günü adli mercilere sevk edilen  şüpheli şahıslardan (7)’si tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek silah kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI