1xbet betist supertotobet
Bugun...



Sivil Düşünce Derneği'nin konuğu MHP'li vekil adayı oldu.

Sivil Düşünce Derneği'nin belirli aralıklarla düzenlediği buluşmalarına bir yenisi daha eklendi. Derneğin yeni konuğu, 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Dr. Ferhat Sarıbek oldu.

facebook-paylas
Tarih: 10-05-2023 15:32

Sivil Düşünce Derneği'nin konuğu MHP'li vekil adayı oldu.

Dernek Başkanı Hidayet Gültekin'in yanı sıra dernek yönetim kurulu ve üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konu, seçim oldu. MHP Antalya Milletvekili Adayı Dr. Ferhat Sarıbek buluşmada kendi hakkında bilgiler verdi, seçime dair çalışmalardan bahsetti. Ön anlatımın ardından üyelerin sorularını cevaplayan Sarıbek, seçime dair destek istedi.

Sarıbek buluşmada şunları söyledi:
"Uzun yıllar kamu’ da sağlık alanında, vatandaşlarımızın hizmetinde bulunmuş,  Cumhuriyetimizin de 100. Yılında ülkemizin bu zor zamanında siyaset alanında Aziz milletimin hizmetine talip olmak niyeti ile, milletvekili adayı olarak bir kutlu yolculuğa çıkmış bir kardeşinizim.

İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında, zillet sokaklarında arayan Türkiye muhaliflerinin söylemlerini,  Büyük şeytan Amerikan emperyalizminin ve Küresel sermayenin oyuncağı AB tavrını, Terör baronlarının propagandalarını, yabancı basında Türkiye karşıtı yayınları, dergi gazete kapaklarını hepimiz görüyor, izliyor, duyuyoruz.  

Milliyetçi Hareket, Türkiye’nin karşı cephesinde olanların, bölücülerin korkulu rüyasıdır.  Bizim duruşumuz Türk ve İslam düşmanlarına dünyayı dar edecek cesaret, cengâverliktir. zillete düşenlerin hükmü de şafak sökene kadardır.

Malumunuz; Bu yıl içinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız. 14 Mayıs’tan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci dönemine geçmiş olacağız. Yine 14 Mayıs’ta bir yanda 13’üncü Cumhurbaşkanı’nı seçeceğiz, diğer yanda 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız. Milleti,  devleti ve hükümeti ile Terörü bitirmiş, işsizliği yenmiş, enflasyonu düşürmüş, her insanımızı şefkatle kucaklamış, üretim, yatırım, ihracat seferberliğiyle yükseldikçe yükselmiş bir Türkiye gerçeğini hep birlikte inşa etmek adına güçlü bir desteğe kuvvetli bir duruşa ihtiyacımız vardır.

Biz bize düşen tarafı ile;  Çok çalışacağız, hiçbir bahaneye sığınmadan geceyi gündüze katacağız. Türkiye’yi büyüteceğiz, ekmeği büyüteceğiz, umutları büyüteceğiz, hedefleri büyüteceğiz, huzuru büyüteceğiz, milli birlik ve dayanışma kalemizi daha da güçlendireceğiz.

Yol haritamızı hazırladık, rotamızı çizdik, gayret bizden tevfik Allah’tan diyerek uzun zaman önce işe koyulduk. Geçmişte önümüze fitne bariyeri dikenleri ezip geçtik. İman, irade ve bin yıllık kardeşlik sancağı altında Cumhur İttifakı olarak birleştik, bir araya geldik. Varsın birileri bölücüleri, teröristleri, yedi düveli yanına alsın. Varsın birileri iftira ve yalan rüzgârından medet umsun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup, sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Hiç fark etmez. Çırpınışları boşuna, hevesleri beyhudedir. Sizlerin aziz desteği ile Hepsinin bileğini sandıkta bükecek, Zilletin hesaplarını sizlerin iradesiyle bozacağız. Türkiye’yi muhannete muhtaç etmeyeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni TBMM’de oy ve milletvekili sayısı itibariyle daha da güçlendirmek, Milletimizin elini güçlendirmektir. Türkiye’nin umudunu güçlendirmektir. Önemle altını çiziyorum ki, tüm gözler üzerimizdedir. Uyanık mıyız, uyuyor muyuz, bunu yokluyorlar? Durgun muyuz, duyarlı mıyız, bunu kolluyorlar..  Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’yi hep birlikte “Herkes Eşittir Türkiye” anlayışıyla “Lider Ülke” yapma azim ve amacındadır.

Hedefimiz; Türkiye ve dünya dinamiklerini idrak eden bir vizyonla, çağı Türkçe algılayıp yorumlamak, geleceğin küresel gücü Türkiye’yi inşa etmektir. Bu çerçevede, orta vadeli hedeflerimizi ortaya koyan “2033 Vizyonu”muz, Türkiye’nin bölgesinde düzen kuran ve istikrar sağlayan siyasî, askerî ve ekonomik bir güç olacağını öngörmektedir. Mecliste bunun için çalışacak bunun için didineceğiz. Toplumsal huzurun artmasını, yoksulluğun azalmasını, her bakımdan içeride huzurlu, dışarıda kudretli bir ülke gerçeğinin tesis edilmesini hedefliyoruz.

Egemenliğin yegâne sahibinin kayıtsız şartsız millet olduğuna, siyasî iktidarların meşruiyetinin millî iradeye dayandığına, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin de millî iradenin hem yasamada hem de yürütmede tecelli ettiğine, böylece Türk demokrasisinin geliştiğine ve güçlendiğine samimiyetle inanıyoruz. Geldiğimiz bu aşamada statüko özlemi çekenler hayal kırıklığı içindedir. Kriz ve kaostan nemalanan çevreler irtifa ve zemin kaybetmiştir. Zafer Türk milletinin olacaktır. Zafer Türkiye’nin hanesine yazılacaktır. Sefer bizden zafer de Allah’tandır.

Terör örgütleri ile yol birliği, hedef birliği, siyaset birliği yapanları, milletimizin göğsünde kabaran hissiyata bakmaya, Milli ve yerli bir duruşa davet ediyoruz.  

Cumhuriyet’in hakkını ve hukukunu müdafaa edecek zillet değil millettir, cumhurun ruh köküdür, onun siyasi onuru Cumhur İttifakı’dır..  Ne CHP eski CHP’dir, ne İYİ parti yerli ve millidir, ne de Türk milleti zillete müsaade edecektir. Türkiye Cumhuriyeti’ni hak ettiği gelişmişlik düzeyine biz çıkaracağız. Türkiye’yi lider ülke seviyesine biz taşıyacağız.

Üreten, refah sağlayan, herkesin iş ve aş sorunlarını çözmüş milli bir ekonomiyi; Bütün sorunlara neşter vurmayı başarmış, terörün kökünü kazıyıp bölücülüğü felç etmiş bir siyasi ve hukuki bünyeyi; Dış politikada daha aktif, taviz vermeyen, dünyaya Türkçe bakan, hayatı ve hadiseleri kendi vizyonuyla kuşatan bir dış politik mimariyi elbirliğiyle, güç birliğiyle ve Cumhur İttifakı’yla sağlamış olacağız. İlhamımız yaşanmış Türk asırları ve rahmetle andığımız aziz ecdadımızdır. İrademiz ve gücümüz büyük Türk milletidir.

Devletimizin egemenlik haklarıyla, milletimizin muhteşem varlığı, bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğüyle kimin sorunu varsa bizim de onlarla sorunumuz vardır ve hepsini  birden her cephede karşılamaya hazır olduğumuz iyi bilinmelidir. Cumhuriyet bedava kazanılmamıştır. Bu ülke İşbirlikçi kalpazanlara asla bırakılmayacaktır. Cumhuriyet’in sahibi cumhurdur, onuru cumhurdur, ömrü cumhurla devam edecektir. Tavrımız nettir, duruşumuz Kuvayı Milliye’dir. Türkiye Cumhuriyeti yaşayacaktır. Bizler faniyiz, devletimiz ve milletimiz baki kalacaktır. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecektir. Sözümüz senet, özümüz kefildir.

Türkiye’nin sonu meçhul bir maceraya atılmaya hali yoktur. Türkiye’nin çıkmaz sokaklarda zaman kaybetmeye takati yoktur. Türk milletinin oyalanmaya, milletler mücadelesinde yenilmeye tahammülü yoktur. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla kaderimiz birdir. Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes özbeöz kardeşimizdir. Bu itibarla güçlü desteğinizi bekliyor, tüm hemşerilerime vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Devlet ve Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye.
28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Dr. Ferhat Sarıbek"







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI