1xbet betist supertotobet
Bugun...



Teknisyen ve teknikerler buluştu.

Antalya Diş Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe üçyüze yakın teknisyen ve tekniker katıldı. Gecede çekilişler yapıldı, yılın yorgunluğu eğlence ile atıldı.

facebook-paylas
Tarih: 13-12-2023 18:03

Teknisyen ve teknikerler buluştu.

Her yıl Aralık ayında kutlanan "Dünya Diş Teknisyenleri Günü" nedeniyle organizasyon düzenleyen Antalya Diş Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, çok sayıda teknisyen ve teknikeri etkinlikte biraraya getirdi. Geceye Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Bektaş, Sakarya Diş Teknisyenleri Derneği Başkanı Recep Kaya, Konya Diş Teknisyenleri Derneği adına Mustafa Koçer'in yanı sıra dernek üyeleri katıldı. Yemek ve içecek eşliğinde eğlenen dernek üyeleri ve misafirler, canlı performan eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

MORAL DEPOLADIK!
Etkinlik öncesi misafirlere seslenen Antalya Diş Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Başkanı Mehmet Çolak, her yıl düzenlenen etkinliğe destek veren sponsorlara teşekkür etti, üyeleri için bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi. Mesleki açıdan yaşanan zorluklara da değinen Çolak, dernek olarak sorunların çözümü için gereken adımları attıklarını, sektörel anlamda olması gereken iyileştirmeleri gerekli makamlara aktardıklarını söyledi.

ÇEKİLİŞLER YÜZ GÜLDÜRDÜ!
Geceye maddi ve ürün anlamında destek veren sponsorlar restoran girişinde ürün tanıtımlarını yaparken, çok sayıda çekilişle katılımcılara hediyeler dağıttı.

45 YILI DOLDURDULAR!
Meslekte 45 yılını dolduranları da unutmayan Antalya Diş Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği yönetimi, plaket ile mesleki anlamdaki birikimi onurlandırdı, meslekte 45 yılını dolduranlara plaket verdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI