1xbet betist supertotobet
Bugun...



Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği’ne Akdenizli Başkan

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2023 07:48

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği’ne Akdenizli Başkan

“Türkiye’nin Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Ağı” olarak nitelikli faaliyetlere imza atan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği (TGBD) 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirildi. 2023-2025 döneminde görev alacak yeni yönetim kurulunun belirlendiği Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz seçildi. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Türkiye’nin dört bir yanından gelen Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürleri katılım sağladı.

ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ile derneğin kuruluşundan bugüne emeği geçen kişilere teşekkürlerini sundu. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği’nin faaliyetlerinin artması için çalışmalara devam edileceğini belirterek bayrağı devralan TGBD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yavuz, “Yeni dönemde, yönetim kurulumuz ve denetleme kurulumuz olarak ülkemizin en kıymetli Ar-Ge ve teknoloji ekosistemi olan teknoloji geliştirme bölgelerimizin daha iyi noktaya gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TEKNOKENTLER ARASINDA 7'NCİ SIRADA
Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent, firmaların Ar-Ge faaliyetleri ve çıktıları, fikri sınai mülkiyet hakları ve proje desteği gibi 82 performans göstergesi dikkate alınarak hazırlanan Teknokentler Performans Endeksine göre Türkiye genelinde 98 teknokent arasında 7’nci sırada yer alıyor. Antalya Teknokent, güçlü Ar-Ge ekosistemi ile yazılım, bilişim, sağlık, elektrik-elektronik, gıda, tarım ve savunma sanayi alanında 220 firmaya ev sahipliği yapıyor.   







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI