1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



TSYD’den Boztepe’ye ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi, 16 Ekim’de Antalyaspor’da başkanlık koltuğuna oturan Sinan Boztepe ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2023 18:25

TSYD’den Boztepe’ye ziyaret

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalyaspor Şube Başkanı Şifa Çiçek, yöneticiler Erkan Erman, Ersin Aydın, Ali Bayraklı, Koray Geçgel ve Mehmet Akif Arıcı’nın yanı sıra Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren de yer aldı.

Ziyarette konuşan Başkan Sinan Boztepe, kendisinden sonra göreve gelecek Antalyaspor Yönetimi için daha iyi bir kulüp bırakabilmek için çalışma yaptığını söyledi. Antalyaspor’un özellikle mali olarak daha iyi bir konuma getirmek istediğini belirten Boztepe, ilk icraatlerinin güneş enerjisi sistemini hayata geçirerek kulübün elektrik masraflarından kurtulmasını sağlamak olduğunu söyledi. Gelir getirici çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Boztepe, sportif başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek de yaptıkları çalışmalardan bahsederken, kulübün başarısı için el birliğiyle çalışma yapılmasının önemine dikkat çekti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI