1xbet betist supertotobet
Bugun...



TÜRAB projelerini anlattı!

Antalya'da reklam sektörünü bir çatı altında toplamak ve sektörel projeleri hayata geçirmek için kurulan Tüm Reklam ve Ajanslar Birliği Derneği TÜRAB, basın yayın ve reklamcılık sektöründe hizmet veren Manşet grubunu ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2022 11:42

TÜRAB projelerini anlattı!

Tabela, reklam, ajans, organizasyon ve baskı hizmeti veren isimlerin bir araya gelerek kurduğu Tüm Reklam ve Ajanslar Birliği Derneği TÜRAB, Manşet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiçek'i ziyaret etti. TÜRAB Başkanı Salim Güneş, Başkan Yardımcısı Murat Seyirci ve TÜRAB üyesi Olga Eser'in bulunduğu tanışma ziyaretinde Başkan Güneş TÜRAB'ın kuruluş amacını ve geldiği noktayı anlattı.

Sektörel anlamda yaşanan sıkıntıları dile getiren Güneş, TÜRAB olarak en önemli projenin sektöre eğitimli insan kaynağı sağlayacak "TÜRAB Akademi" olacağının altını çizdi, reklamcılık fuarı, tabela lisanslama projesi, sosyal tesis projesi, kooperatif işletmeciliği, sektörel ve kişisel gelişim projeleri gibi pek çok projenin hayata geçirileceğini müjdeledi.




9 HAZİRAN'DA BASIN BULUŞMASI
9 Haziran perşembe günü Su Hotel'de gerçekleşecek basın buluşmasında projelerin kamuoyu ile paylaşılacağı da aktaran TÜRAB yönetimi, aynı zamanda reklam sektörünün parçası olan basın dünyasından da destek istedi.

SEKTÖRE FAYDA İÇİN ATILAN HER ADIMI DESTEKLİYORUZ.
Sektör adına oluşturulan kararlı yapılara destek verilmesi gerektiğini belirten Manşet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiçek ise "yayın organları tanıtım mecrasının parçası, hatta en önemlilerinin başında geliyor.  Bu nedenle kurduğunuz güçlü yapı sektördeki birlikteliği artıracak, sorunların çözümü için güç olacaktır. Sektörümüze katkı sağlayacağınıza olan inancım tamdır. İhtiyaç duyulan noktalarda destek vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretin sonunda dernek üyeliği gerçekleştirildi, kurumsal bayrak hediye edildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI