Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk Ocakları Antalya Şubesi’nin 10. Genel Kurulu’na katıldı. Türk Ocağı Parkı’ndaki Dr. Burhanettin Onat Kültür Evi’nde gerçekleşen genel kurulda konuşan ve genel kurulun hayırlara vesile olması dileklerinde bulunan Başkan Tütüncü, Cumhuriyetin 100. Yılına girdiğimiz 2023’ün önemine değinerek, bunun yepyeni ufukların kapılarını aralamaya dönük çok özel bir tarih olduğunu söyledi. Türk Ocağı kurucusu merhum. Dr. Burhanettin Onat’ı hürmetle, minnetle ve rahmetle yad ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Onun adına inşa ettiğimiz böylesi güzel bir parkın içerisinde bu güzel kültür evinde bir arada olmak çok daha güzel ve anlamlı.” dedi.
TÜRKLERİN YOLCULUĞU MEDENİYET YOLCULUĞUDUR
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 11 Ekim 1924 yılında Türk Ocağı defterine not düştüğü sözlere değinen ve “Türk Ocağı, Türk’ün has ocağıdır.” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Tütüncü, “Biz insanlık tarihi kadar eski bir tarihe sahip bir milletiz. Yeryüzündeki yürüyüşümüz insanlık tarihi kadar eski ve atalarımız gittikleri her coğrafyaya adaleti, sevgiyi, hoşgörüyü, iyiliği ve güzelliği götürmüştür. Türklerin yeryüzündeki yolculuğu bir medeniyet yolculuğudur. Türklerin yeryüzü yolculuğu batıya doğru akan medeniyet nehridir. Kendi istikbaline uzanan eller olduğunda da onu en güzel şekilde kırmıştır. Bayrağını, izzetini, istikbalini de kimseye çiğnettirmemiştir. İşte Türk Ocağı, Türk’ün milli mücadele yıllarında, milli mücadelenin bir anlamda örgütlendiği, planlandığı, organize faaliyetlerin bu anlamda gerçekleştirildiği istiklal Harbi ve Milli Mücadelemizin karargahlarından birisidir. Harp bittikten sonra yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadelerinde anlamını bulduğu şekliyle Türk’ün medeniyet atlasını yazmaya, o atlası güzelleştirmeye dönük çalışmaların yapıldığı milli kültür, milli tarih şuurunun yerleştiği en önemli ocaktır. Hepimiz Türk Ocağı’nı her türlü değerimizin üzerinde görmek ve bunu da geleceğe en güzel şekilde taşımak mecburiyetinde olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek isterim.” diye konuştu.
YÖNETİCİLERE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR
Bu hususta yerel yöneticilere çok önemli görevler düştüğüne değinen Başkan Tütüncü, “ Biz yerel yöneticilere düşen en önemli görev toplumsal barışa katkı sağlamaktır. Kardeşliğimizi birleştirmeye, kalpleri birleştirmeye yönelik adımlara öncülük etmektir. “ dedi.












Antalya’da Liselere Geçiş Sistemi olan LGS’de binlerce çocuk ter döktü, sınav he..
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokak kedilerine yönelik önemli bir sağlık hizmet..
Kepez Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası’nda Avustraly..
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) iş birliği ..
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Artık iktidara böyle dememiz laz..
Kepez Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)..
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ın eşi Hasan Caran, doğum gününü ailesi ..
DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Özlem Arlıer, AntalyaBurada Tv Youtube Kanalı ‘S..
Öğrenci Veli Derneği (VELİ-DER) Antalya Şube Başkanı Tülin Koç, ‘Dünya Çocuk İşç..
Rus, Alman ve İngiliz turistlerin farklı tüketim alışkanlıkları Antalya’da gelir..
Turizm sektöründe tekstil işletmeciliği yapan Tekin ailesinin çocukları Ahmet Ca..
Antalya’da faaliyet gösteren yapı, inşaat ve iş dünyasının tüm paydaşları, Antal..
Kemer Kumluca karayolunda meydana gelen kaza nedeniyle bir araçta çıkan yangın, ..
Antalya kıyılarında rüzgar nedeniyle kontrolü kaybeden şişme araç, su almaya baş..
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre 2025 yıl sonu itibarı..
Antalyaspor, ligin son maçında Kocaelispor’u yenmesine rağmen düşme hattındaki d..
Antalya’da her geçen gün artan trafik çilesine yeni yük getiren araç satışları h..
Suda Arama Kurtarma Derneği SKUT, Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediy..
ATSO Mayıs Meclisi’nde konuşan Başkan Yusuf Hacısüleyman, Antalya’da ulaşım yükü..
Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Antalya İnsan K..
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa İlçesi'nde bulunan metruk binanın ..
CHP Antalya İl Başkanlığı için gerçekleşecek olan seçimlere adaylığını koyan ilk..