Bugun...



YALVAÇ’TAN KÜLTÜR VE TANITIM HAMLESİ

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal tanıtım atağına geçtiklerini söyledi. Kodal, ilçe dışında yaşayan hemşerileriyle Antalya, İzmir, İstanbul, Ankara gibi şehirlerde etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 20-12-2024 15:54

YALVAÇ’TAN KÜLTÜR VE TANITIM HAMLESİ

Antalya Yalvaçlılar Derneği, Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlediği kaynaşma gecesinde hemşerileriyle buluşma fırsatı yakaladı. Kültür Merkezinin etkinliğinde misafirlere Yalvaç Elması Yalvaç İrmik Helvası ve Yalvaç'a özgü Hamursuz adlı katmer ikram edildi. Dernek Başkanı Halil Tuna, amaçlarının Antalya'da yaşayan hemşerilerini bir arada tutmak, aynı zamanda Yalvaç ile Antalya arasındaki bağların kopmaması için çalışmak olduğunu söyledi.



Etkinliğe katılan Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ise 9 ayda ilçede yapılan çalışmalarla ilgili hemşerilerini bilgilendirirken, Antalya, İzmir, İstanbul, Ankara gibi şehirlerde yaşayan hemşerileriyle bir araya gelmek, ile kültürünü yaşatmak için tıpkı burada olduğu gibi diğer illerde de etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Gecede Yalvaç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Halil Toptaş. Bağlamasıyla yöre türkülerini seslendirirken ilçeye bağlı köylerin yerel kıyafetleri de mini bir de fileyle misafirlere takdim edildi.













Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI