1xbet betist supertotobet
Bugun...



ANSİAD'ın konuğu Ümit Uysal oldu

Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, “Beş yıl içinde yeni bir sosyal belediyecilik düzeni kurduk. Sosyal belediyecilik anlayışıyla kentte yeni bir hayat standardı oluşturduk” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-11-2019 18:12:16 Tarih: 20-11-2019 16:13

ANSİAD'ın konuğu Ümit Uysal oldu

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2019 faaliyet yılı 7 Kahvaltılı Toplantısı Akra Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantı Başkanlığını ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı’nın gerçekleştirdiği toplantının konuğu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oldu.

‘Belediyelerde Yerelden Kalkınma Modeli’nin konuşulduğu toplantıya ANSİAD üyesi iş insanları katıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Beş yıl içinde yeni bir sosyal belediyecilik düzeni kurduk. Sosyal belediyecilik anlayışıyla kentte yeni bir hayat standardı oluşturduk” dedi. Tüm altyapı sorunlarını neredeyse bitirdiklerini dile getiren Uysal, “İkinci dönemimizde sanatsal, kent estetiğiyle öne çıkan, sosyal faaliyetleir yüksek bir belediyecilikle devam ediyoruz” diye konuştu.

MÜZE ÇALIŞMASINA DETSEK UYSAL’DAN
Kültürel ve sosyal yatırımlarla şehir hayatının standartlarını yükselttiklerini belirten Uysal, “Gerçek ihtiyaçlara yönelik belediyecilik yaparak, Kırcami imar planına hayat verdik. Ermenek’i, Zeytinköy’ü daha yaşanılır bir hale getirmek için yeni planlamalar yaptık. Zeytinköy sınırındaki Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri ile kentin ortasına inşaa ettiğimiz Türkan Şoray Kültür Merkeziyle kentin kültürel ve sosyal yaşamına can verdik” dedi.
 
Kültürel belediyeciliğe önem verdiklerini de dile getiren Uysal, ANSİAD tarafından hayata geçirilen ‘Eski Müzemizi Yeni Yerinde İstiyoruz’ kampanyasına da destek verdiklerini kaydederek,
“Müze ile ilgili çalışmalarınıza belediye olarak bize düşen konularda tam destek olmak isteriz” diye konuştu. Kamunun iktisattan çekilmesi görüşününn 50 yıl önce konuşulduğunu kaydeden Uysal, “Şu anda da ulus devletler, ulusal sınırlar, ulusların iktisattaki müdahaleleri en sert şekilde uygulanıyor. Dünyada ihtiyaca binaen geliştirilmiş akımların ifadesi niteliğinde. Muratpaşa Belediyesi çeyrek bilanço alabilen bir belediyedir. Bir iktisadi işletme gibi o yılın bilançosunu alabilen, bütçesinin yüzde 99.73’ünü uygulayan bir belediyedir. Bir yıl önce kaç kuruş nereye harcayacaksa onu bir yıl önceden belirleyen bunu piyasaya taahhüt etmiş, bu güveni oluşturmuş bir belediyedir. Hesabımız kuvvetlidir, zaten ben tek maaşlı memur çocuğuyum, bizim hesabımız çok milimetrik ve incedir” dedi. Toplantı, soru ve cevapların ardından sona erdi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI