1xbet betist supertotobet
Bugun...



ANTGİAD Mert Başaran'ı ağırladı

ANTGİAD’ın konuk konuşmacılı 24. dönem ilk toplantısı, SU Otel’de gerçekleşen muazzam bir etkinlikle taçlandı. Mert BAŞARAN’ın muhteşem sunumu, ekonomi, finans, yatırım ve stratejik bütçe yönetimi konularında bir derinlik ve vizyon katarken, SU Otel’in zarif atmosferi etkinliğe ayrı bir renk kattı.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2024 16:05

ANTGİAD Mert Başaran'ı ağırladı

ERCAN YAVAŞ : “ 3 YIL İÇİNDE 100 PROJE “
Ercan YAVAŞ’ın açılış konuşması, ANTGİAD’ın büyüklüğü ve etkisi hakkında heyecan uyandıran bir tablo çizdi. 237 üyesiyle ANTGİAD’ın Antalya’nın en büyük iş insanları STK’sı olduğunu vurgulayan YAVAŞ, 3 yıl içinde toplum yararına 100’den fazla proje gerçekleştirecekleri vizyonunu paylaştı. Ayrıca, her ay düzenlenecek toplantılarda uzman konuklarla üyelere ve topluma bilgi setleri sunmayı taahhüt etti.

YENİ ÜYELERE PLAKET
ANTGİAD’a dahil olan yeni üyelere katılım plaketleri sunulurken, Başkan Ercan YAVAŞ’ın coşkulu konuşması, ANTGİAD’a gösterilen yoğun ilginin ve desteklerin bir yansımasıydı. Derneklerinin hem üye katılımları hem de toplum yararına ürettikleri projelerle büyümeye devam edeceğini belirten YAVAŞ, yeni yönetim modelini tanıtarak, her üyenin uzmanlık alanına göre çalışma gruplarına katılacağını vurguladı. Ercan Yavaş “ Her üyemiz ANTGİAD çarkının bir parçası olacak ve ANTGİAD hızla büyümeye devam edecek. 237 üyemizin aktif çalışmasıyla, 3 yıl sonra çok güçlü bir ANTGİAD olacak. “ dedi.

MERT BAŞARAN : “ ALIN, UNUTUN, GÜNÜN BİRİNDE ZENGİN OLURSUNUZ “
Toplantıda, Mert BAŞARAN’ın “Para Kazanmanın Unutturulmuş Sırları” başlıklı sunumu, enflasyonist ortamlarda stratejik yatırımın önemini çarpıcı bir şekilde vurgularken, “Alın, unutun” stratejisinin sırlarını paylaştı. Kuş uçmaz, kervan geçmez toprak parçalarına yatırım yapmanın, günün birinde zengin olmanın anahtarı olduğunu belirten Başaran, yatırım uzmanlığıyla izleyicileri etkileyen bir performans sergiledi.

MERT BAŞARAN: “ LİKİT KALMAK İSTEYEN ALTIN ALSIN “
Konuşmasında her yatırımcı profiline göre tavsiyelerde bulunan Mert Başaran “ likit yatırımı seven yatırımcılar altın alsın. Döviz bile alsanız kağıt para uzun vadede erir. Altın ise tarih boyunca kazandıran en önemli madenlerden birisidir, Altın’dan şaşmayın.  “ dedi.

İNTERAKTİF TOPLANTIDA TÜM SORULAR CEVAP BULDU
Toplantı interaktif bir şekilde devam ederken, Mert BAŞARAN’ın üyelerin sorularını içtenlikle yanıtlaması, etkinliğe katılımcı bir atmosfer kattı. Etkinliğin sonunda Başkan Ercan Yavaş, Mert Başaran’a teşekkür plaketi sunarak, her ay devam edecek uzman konuklarla toplantı serilerinin heyecan verici bir geleceğe işaret ettiğini belirtti. ANTGİAD yeni yönetimi, iş dünyasına ışık tutan ve bilgi paylaşımını teşvik eden etkinlikleriyle dikkat çekiyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI