1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Havalimanı “Maziye Yolculuk” Sergisi

Antalya Havalimanı, Antalya’nın ilk Kadın-Doğum uzmanlarından olan, doktor, ressam ve yazar Çiçek Akbaş’ın “Maziye Yolculuk” sergisini, 15 Mart-1 Nisan tarihleri arasında İç hatlar terminal binasında yolcuların beğenisine sundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-03-2019 18:10:56 Tarih: 18-03-2019 13:11

Antalya Havalimanı “Maziye Yolculuk” Sergisi

Fraport TAV Antalya Havalimanı’nın organize ettiği sergide Dr. Çiçek Akbaş’ın Antalya’nın birçok farklı noktasını, fotoğraflardan esinlenerek yağlı boya ile yeniden hayata döndürülmesini tanık olacak olan ziyaretçiler Konyaaltı’ndan Lara’ya Antalya’nın birçok farklı noktasını yeniden keşfediyor. Sergi, 1892’den günümüze, Türkiye’nin turizm başkentinin geçmişten bugüne kadarki yolculuğunu deneyimleme fırsatı sunuyor.
 
Dr. Çiçek Akbaş kimdir? 
Antalya sevdalısı olan ressam Dr. Çicek Akbaş, 1938 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Lise öğrenimini İzmir Kız Lisesi bünyesinde yatılı olarak tamamladı. Devamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1962 yılında mezun olmasıyla doktor oldu. Okul arkadaşı Ziraat Yüksek Mühendisi Erdoğan Akbaş ile evlenmesinden sonra Antalya’ya taşındı. Çok sevdiği mesleğinde 47 yıl çalışmasının ardından emekli oldu. Emekliliğinde kaleme aldığı “ANTALYA...aslında bu bizim hikayemiz” adlı kitabını yayınladı. Aynı zamanda da iki doktor annesi olan Dr. Çiçek Akbaş bugünlerde ise “Maziye Yolculuk” Sergisi ile farklı yerlerde sergiler açmakta ve varolan atölyesinde resim çalışmalarına devam ediyor.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI