1xbet betist supertotobet
Bugun...



KBT sahnesinde ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe’

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun Paşababanın oğlu Kıvanç’ın, kantocu Nigar’ın kızına olan imkansız aşkını anlatan komedi müzikal türündeki tiyatro oyunu ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe’, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde cuma ve cumartesi günleri seyirciyle buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 15:46

KBT sahnesinde ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe’

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, KBT’nin birbirinden renkli oyunlarına ev sahipliği yapıyor.  Kepez Belediye Tiyatrosu’nun usta oyuncuları, çocuk ve yetişkinlere yönelik oyunlarla 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturuyor. Haftanın farklı günlerinde farklı oyunlar sahneye koyan KBT, hem güldüren hem de düşündüren oyunlarla sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor. Kepez Belediye Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe’ oyunu da tiyatro severlerden tam not aldı. Oyunda Paşababanın oğlu Kıvanç’ın, kantocu Nigar’ın kızına olan imkansız aşkı anlatılıyor. KBT’nin komedi müzikal türündeki tiyatro oyunu ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe, cuma ve cumartesi günleri saat 20.00’da ‘Türkülerin Yolculuğu’ adlı oyunla dönüşümlü olarak sahneleniyor.

OYUNUN KONUSU
Geleneksel Türk Tiyatrosu temelinde seyircilerin beğenisine sunulan oyun Reruz hanımın emanet ettiği  kumpanyanın ayakta kalabilmesi  için Nigarın vermiş olduğu mücadeleleri antalıyor.  Paşababanın oğlu Kıvanç; Kantocu Nigarın kızı Gülnihale  aşık olur. Bu imkansız aşkı tamamına erdirmek isteyen ibiş aynı zamanda Paşababa’dan Nigarın Tiyatrocu olduğunu gizlemeye çalışır.

BİR CÜMBÜŞ BİN TELAŞE
Yazar: Cengiz Küçükayvaz
Yöneten: Derya Bütev&Özge Efe
Reji Asistanı: Mirac Özcan
Müzik Tasarım: Sonay Yener
Kareografi: İrem Karabacak
Dekor Tasarım: Mustafa Uçak
Dekor Resimlendirme: Demet Can
Kostüm Tasarım: Hıdır Doğan

OYUNCULAR
Mehmet Çirik
Derya Bütev
Bedirhan Çapaklı
İlayda Reçin
Özge Efe
Cengiz Kaya
Hakan Türker
Yalgın Ballıkaya
Batuhan Ünlü
İlke Deniz Ercan
Aylin Oışın Keskin
Derviş Türküm
Sude Türker
Mirac Özcan







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI