1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Konyalılar Derneği, Bucaklıların Çorba Buluşması’nda

Antalya Konyalılar Derneği, Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği Tarhana Çorbası Etkinliği’ne katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2018 18:36

Antalya Konyalılar Derneği, Bucaklıların Çorba Buluşması’nda

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma, Tarhana Çorbası Etkinliği düzenledi. Dernek tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliğe bir diğer hemşehri derneği olan Antalya Konyalılar Derneği de davet edildi. Derneğin daveti üzerine etkinliğe, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre ile yönetim kurulu üyeleri Mevlüt Bostan, Nebi Sezgin ve Murat Seyirci katılım gösterdi.

 

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Bucaklı hemşehrilerin ve çok sayıda kişinin katıldığı buluşmada Antalya’nın tanınan simaları bir araya geldi. Etkinlikte tarhana çorbası içildi ve dernek çalışmaları hakkında sohbet edildi. Sohbet sırasında  Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit, çorba buluşması etkinliğini Antalya Konyalılar Derneği’nin Çorba Buluşmaları’ndan esinlenerek düzenlediklerini de belirtti.

Gerçekleştirilen buluşmada keyifli vakit geçiren Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre de misafirperverliklerinden dolayı Başkan Enver Yiğit’e teşekkürlerini iletti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI