1xbet betist supertotobet
Bugun...



Başkan eşleri ASMEK'i ziyaret etti...

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin eşi Ünzile Köse, Ebru Türel’in ev sahipliğinde Falez Molaevi ve ASMEK Modaevi’ni ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2018 12:50

Başkan eşleri ASMEK'i ziyaret etti...

Sosyal hizmetlerde Menderes Türel'e en büyük desteği veren Ebru Türel, ASMEK ve Molaevi’ni Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin eşi Ünzile Köse’ye tanıttı. 

AİLELERE KOLAYLIK SAĞLIYOR

Konuklarına 'Mola Evleri”ni anlatan Ebru Türel, özel bireylerin sosyal becerilerini geliştirebileceği alanlar olarak öne çıkan projenin özel gereksinimli çocuk sahibi olan ailelere de büyük kolaylık sağladığını söyledi. Türel, “Engelli Mola Evleri’ ailelerin sosyal ve kültürel yaşama entegre olabilmeleri, çocuklarıyla ilgilenirken yapamadıkları günlük işlerini de yapabilmelerine imkân tanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürüttüğümüz proje ile aileler çocuklarını güvenle Mola Evleri’ne bırakıyor." dedi. 

ANNELİK DUYARLILIĞI SERGİLİYOR

Büyükşehir Belediyesinin sosyal projelerde ki başarısını gören ve anlamlı bir projeye imza atıldığını belirten Sevim Karaloğlu, Bursa’da kaldıkları dönemde benzer bir projeyi hayata geçirmeyi düşündüklerini ifade etti. Karaloğlu, “Bizim hayalimizdekini görüyorum ki siz bunu başarmışsınız. Bunu düşünüp hayata geçirdiğiniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Mola evleri özellikle engelli aileleri için gerçekten büyük bir ihtiyaçtır. Bir annelik duyarlığıyla bu projeyi Antalya’ya kazandırdığınız için sizi bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Sevim Karaloğlu ve Ünzile Köse, kursiyerlerin elinden çıkan tasarımlarına hayran kaldıklarını belirterek, kıyafetlerini ASMEK Modaevi’ne yaptırma kararı aldı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI