1xbet betist supertotobet
Bugun...



MATSO'dan üyelerine çağrı...

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Enflasyonla Mücadele Programı'na destek verdiklerini açıklayarak, üyelerine de çağrıda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-10-2018 18:11:43 Tarih: 12-10-2018 16:53

MATSO'dan üyelerine çağrı...

TOBB'un, 81 il ve 160 ilçedeki odalar ve borsalarla birlikte enflasyonla mücadeleye destek kararı aldığını belirten Boztaş, "MATSO olarak biz de bu ekonomik savaşa sonuna kadar destek veriyoruz. 'Enflasyonla Mücadele Programı'nın ülkenin ekonomik yararına olduğunu biliyoruz ve üyelerimizi de enflasyonla mücadeleye çağırıyoruz" dedi.

 

REKABETTE YÖNTEM DEĞİŞTİ

Antalya Valisi Münir Karaoğlu'nun "Günümüzde savaşların sadece silahla yapılmadığı" yönündeki açıklamasını hatırlatan Boztaş, "Ülkeler arası rekabette yöntemler çeşitlilik göstermektedir. Ekonomik yarış da bunlardan biridir. Hassas bir dönemden geçen ülke ekonomimiz için birlik ve dayanışma zamanıdır. Enflasyon da ekonomik göstergelerin en belirleyici unsurlarından biridir." diye ekledi. 

 

Üreticiden tüketiciye herkesin olumsuz etkilendiğini altını çizen Başkan Boztaş, "Üreten, dengeli büyüyen, sürdürülebilir bir ekonomi için enflasyonda istikrarlı bir seyrin yakalanması şarttır. Bu gereklilik sosyal yapı, gündelik yaşam için, insanların yaşamlarını daha güçlü ve sağlıklı devam ettirebilmesi için de hayati önem taşır. Bu noktada Manavgat iş dünyamıza, üyelerimize de seslenerek enflasyonla mücadeleye çağırıyoruz. Üyelerimizin bu mücadelede bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

 

ÜYELERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Ahmet Boztaş, "Oda olarak tüm üyelerimize mesaj attık ve enflasyonla mücadeleye destek vermeelrini istedik. Hükümetimizin başlattığı TOBB ve odamızın da desteklediği enflasyonla mücadele kapsamında tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari üç ay süreyle en az yüzde 10 indirim yapmak isteyen firmalarımız da bizimle iletişime geçebilir. Destek verenlere şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI