1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



ATSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ekonomiden turizme gündem konuları konuşuldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2019 17:41:10 Tarih: 30-04-2019 15:24

ATSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’in TOBB Genel Kurulu için Ankara’da bulunması nedeniyle katılamadığı Meclisin açılışında bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Cihangir Deniz, oda faaliyetlerinin yanı sıra, ekonomi ve gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Deniz'in en dikkay çekici açıklamalarından birisi ise Antalya'daki turizm sezonu hakkındaki açıklamaları oldu. Antalya'da sezonun iyi başladığını söyleyen Deniz, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

Nisan başındaki gerilemeden sonra Paskalya tatili sayesinde turist sayısı %45 oranında artmaya başladı. Bir sorunla karşılaşmadan bereketli bir sezon olmasını diliyoruz. Almanya pazarında Ocak ve Şubat aylarında %50 artışla başlamıştık, mart ayında %18 düşüş oldu. Rusya, İngiltere, Hollanda pazarlarında yüksek artış devam ederken, Almanya pazarındaki düşüş dikkat çekicidir. Antalya olarak biz de turizm iyi gidiyor diye rehavete kapılmamalıyız. 
 

OLMAMIZ GEREKEN YERDE DEĞİLİZ
Kent merkezinde ilerleme sağladığımız pek çok konu oldu, fakat halen olmamız gereken yerde değiliz. Maalesef kent merkezindeki ticaret ve yeme-içme yerleri istediğimiz düzeye gelemedi. Kaleiçi ve Kalekapısı tümüyle aynı tip giyim, çanta ürünleriyle dolup taşıyor. Halen turistin önünü kesenler var, bazı sokaklardan geçmek bile zor; kaldırımlar işgal edilmiş, yolun ortası işgal edilmiş, sandalyeler atılmış, yerli de yabancılar da rahat geçemiyor. Yıllarca konuştuk, ama hala bir çözüm geliştiremedik.







Etiketler : ATSO

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI