1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Kendilerini emlakçı olarak tanıtıp, dolandırdılar!

Şüpheli şahıslar, kendilerini emlakçı olarak tanıttı. Mağdurlardan kapora olarak yüklü miktarda para alan şahıslar kayıplara karıştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-11-2018 11:35:55 Tarih: 27-11-2018 11:31

Kendilerini emlakçı olarak tanıtıp, dolandırdılar!

İddiaya göre, kendilerini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcılar, satılık ev ilanı ile ev satın almak isteyen vatandaşlardan toplamda 22.750 TL kaparo aldı. Kaporayı aldıktan sonra sözleşme imzalayan dolandırıcılar para ile birlikte ortadan kayboldu.

 

Dolandırıldıklarını anlayan S.R., H.K. ve S.T. isimli mağdurlar, Konyaaltı İlçesi Fatih Polis Merkezi Amirliğine şikayette bulundu. Yapılan çalışmalar sonucunda, olayı daha önceden benzer suçlardan haklarında işlem yapılan G.T. ve A.T. isimli şahısların gerçekleştirdiği  ve sözleşmeler üzerinde yazılı T.C. kimlik numaralarının ve diğer bilgilerin doğru olmadığı anlaşıldı.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü, yaptığı operasyonla şüpheli şahısları yakaladı. Yapılan incelemede; A.T ve G.T. isimli şahıslar hakkında çeşitli şuçlardan işlem yapıldığı tespit edildi. G.T. isimli şahıs bu işleri M.T. isimli şahsın organize ettiğini ve parayı onun aldığını beyan etmesi üzerine 26 Kasım günü M.T isimli şahıs da yakalandı. İşlemlerin ardından 3 şüpheli de adli makamlara sevk edildi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI