1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



ANSİAD'DA başkan krizi sürüyor!

ANSİAD'da geçtiğimiz ay sürpriz bir kararla M. Sadi Kan görevden alınıp yerine Akın Akay Akıncı getirilmişti. Eski başkan Kan'ın bu duruma tepki göstermesi ile dernek yeniden seçime gidiyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-04-2019 18:14:14 Tarih: 26-04-2019 16:16

ANSİAD'DA başkan krizi sürüyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği son günlerde başkan krizi ile çalkalanıyor. Geçtiğimiz ay Sadi Kan'ın başkanlık görevinden alınıp yerine Akın Akay Akıncı'nın getirilmesi ile fitili ateşlenen kriz nedeniyle dernek yeniden seçime gidiyor. Yeniden yapılacak seçimlerle dernekte yaşanan krizin sona ermesi bekleniyor. Gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurul toplantısının tarihi kesin olmamakla birlikte dernek tarafından 11 Mayıs Cumartesi Günü olarak kararlaştırılırken yapılan bir diğer açıklamaya göre toplantının 18 Mayıs tarihine sarkabileceği de belirtildi.

 

SADİ KAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Olağanüstü genel kurul toplantısı ile başkanlıktan alınan Sadi Kan alınan karara büyük tepki göstermiş ve şu açıklamayı yapmıştı:

'Beraber yola çıktığımız Yönetim Kurulu üyelerinden Akın Akay Akıncı, Ercan Özbek, Rana Demirer, İlhan Karakaya, Sarper Dermut ve Necdet Alkandemir kendi kişisel hırs ve beklentileri nedeniyle görev yapmamı engellemeye çalıştılar. 26 Mart 2019 Salı günü Başkan Yardımcısı Dr. Tülin Özkan ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Bal ve benim olmadığım bir Yönetim Kurulu toplantısı yapılmış olup , görev dağılımı bilgim dışında değiştirilmiştir. Seçimle geldiğim Başkanlık makamı açıklama yapılmaksızın elimden zorla alınmıştır. ANSİAD tarihinde görülmemiş bu denli haksız, zoraki ve onur kırıcı bu tavrı hem kendim hem de 29 yıllık derneğimiz hak etmemiştir.'







Etiketler : ANSİAD

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI