1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya Ticaret ağını genişletiyor...

Antalya OSB Yönetim Kurulu, Tebriz Sanayi Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirdiği alım heyeti programı kapsamında, İran'ın önde gelen işadamlarıyla görüştü.

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2018 11:49

Antalya Ticaret ağını genişletiyor...

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Bölge sanayicisine yeni ihracat pazarları yaratmak adına başlattığı 'Alım Heyeti Programları'na İran'ı da ekledi.

 

İran Tebriz İli Sanayi Bakanlığı iş birliği ile ülkenin önde gelen firmalarının temsilcilerinden oluşan 30 kişilik heyeti 4 gün boyunca Antalya OSB’de misafir eden Bölge Yönetimi, İranlı iş insanları ile Bölge sanayicilerinin yüz yüze görüşmeler yaptı. Görüşmeler 2 gün sürerken, heyetler firma ziyaretleri yaparak ilgilendikleri ürünlerin üretim süreçlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

SANAYİCİLERLE GÖRÜŞTÜ

Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, İranlı yetkililer ile ilk görüşmelerin Haziran ayında başladığına değinerek, tüm firmaların ve ürettikleri ürünleri mercek altına alıp doğru firmalar ile eşleştirmek için kapsamlı bir çalışma başlattıklarını söyledi. Bahar, "Nokta atışı eşleştirmelerin yapılmasının ardından heyet, firmalarımızı tanımak, ürünleri incelemek ve yeni iş birliklerine imza atmak adına Bölgemize intikal etti. 4 gün boyunca bizlerin misafiri oldular ve bu süre zarfında sanayicilerimiz ile toplam 268 yüz yüze görüşme gerçekleştirdiler” dedi.

İMZALAR ATILDI

Başkan Bahar, “Heyet daha Bölgeden ayrılmadan 24 firmamız ile el sıkışacak noktaya geldi. Ülkelerine döndükten sonra yapacakları değerlendirmelerin ardından bu sayının katlanarak artacağına inancımız tamdır." dedi. Organizasyonumuzun bu kadar kısa sürede ihracata dönüşmesini de umut verici olarak değerlendirdi. 

YATIRIMA HAZIRIZ

Heyete başkanlık eden Tebriz Sanayi Bakanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Mehdi Amini ise "Zengin kaynakları ve işgücü ile Tebriz’in dünyanın en önemli şehirlerinden biridir. Tebriz’in coğrafi konumu nedeniyle önemli bir lojistik avantaja sahip. Biz de her türlü ithalat, ihracat ve yatırım işi için hazırız. Bu güzel organizasyon ve örnek ev sahipliğiniz için teşekkür ederiz. İnşallah aynı organizasyonları İran’da da yapacağız ve sizleri ülkemizde misafir edeceğiz” ifadelerini kullandı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI