1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Kemal Kılıçdaroğlu,"Huzuru Yakalayacağız"

Muratpaşa Belediyesi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Muratpaşa Kent Meydanı’nda iftar programı düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-06-2018 11:33:36 Tarih: 11-06-2018 09:50

Kemal Kılıçdaroğlu,

‘Hak, Hukuk ve Adalet’ sloganları eşliğinde kürsüye gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu , “Belki de bu geceye en yakışan slogan ‘Hak Hukuk ve Adalet’i söylemektir” dedi. Türkiye’de hep birlikte hakkı, adalet ve hukuku gerçekleştirmek için mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizen Kılıçdaroğlu, “Hiç kimseyi kimliğinden, yaşam tarzından inancından ötürü ötekileştirmeyeceğiz. İnsanı insan olarak seveceğiz ve ‘İnsan Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır” diyeceğiz” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Ülkemizde gerginlik, kavga istemiyoruz. Müslüman dünyasında kan akmasın istiyoruz ve bütün coğrafya barış içinde olsun istiyoruz. Huzuru yakalamak, adaleti, hakkı ve hukuku yakalamak hepimizin ortak görevi olmalıdır.” dedi.

 

Başkan Uysal, hayal ettikleri Türkiye’yi Muratpaşa’da hayata geçirmek için dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu: “Türkiye’mizde istiyoruz ki; üreten, kuruşu kuruşunu hesaplayan, barışçı, bütün insanları kucaklayan, insanlarının önüne açan bir kamu yönetimi olsun. Ağzını açtığı zaman kinden, kötü sözlerden söz etmeyen, insanları kırdırmayan, birbirine karşı kötü hissettirmeye çalışmayan, bu yolla iktidarını korumaya çalışmayan, seven sayan, ülkeye bahar getirecek bir yönetim anlayışını çöz özlüyoruz. Ve inanıyorum ki, 24 Haziran’da Sayın Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı seçerek bunu başaracağız.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI