1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez'den Antalyaspor'a kaleci transferi...

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün, ‘Kaleci Akademisi’nde eğitim alan ve kısa sürede büyük gelişme gösteren 2002 doğumlu genç yetenek Mehmet Can Gezer, Antalyaspor’a transfer edildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2018 13:08

Kepez'den Antalyaspor'a kaleci transferi...

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, sporda yetenekli çocuklar yetiştirmeye devam ediyor. Çocuklara ve gençlere yeteneklerini keşfetme imkânı sunan ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Türk futbolu için özel olarak kaleci yetiştiriyor.

‘Kaleci Akademisi’ eğitimleri ile futbola yeni yetenekler kazandıran Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün, yetiştirdiği genç yetenekler, profesyonel takımların gözüne girdi. Kepez’in Kaleci Akademisi’nde eğitim alan ve kısa sürede büyük gelişme gösteren 2002 doğumlu Mehmet Can Gezer, Antalyaspor’a transfer edildi.

Eğitimler sonuç veriyor

Futbolda uzmanlaşmış yeterli sayıda kaleci olmadığını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Araştırmalarımız sonucunda futbolda yeterli uzmanlaşmış kaleci olmadığını gördük ve bu eksikliği gidermek için ‘Kaleci Akademisi’ eğitimlerini başlattık. İstek ve ihtiyaçlara uygun sporcuları akademik eğitim anlayışı içinde yetiştiriyoruz ve bu eğitimlerimizin sonuç vermeye başladığını görmek sevindirici.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI