1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Gazeteciler Günü’nde, gazetecilere büyük ayıp!

Çalışan Gazeteciler Günü’nde, ANTİKAD’ın etkinliğine katılan gazeteciler, etik olmayan bir davranış ile karşı karşıya kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-01-2019 12:17:03 Tarih: 11-01-2019 17:27

Gazeteciler Günü’nde, gazetecilere büyük ayıp!

Antalya İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenen derneğin olağan toplantısında, ikinci oturumun konuşmacısı olarak katılım gösteren Psikiyatri Uzmanı Dr. Sevim Hacıarifoğlu Tolunay, toplantı salonunda bulunan basın mensuplarını ‘basına kapalı devam etme kararı aldım’ ifadeleriyle salondan çıkardı.

Toplantı öncesi dernek üyeleri tarafından tarafından sözlü veya yazılı bir uyarı yapılmaksızın toplantı odasında böyle yakışıksız bir davranışın yapılması, basın mensupları için gurur kırıcı bir duruma neden oldu.

 

Özellikle anlam ve önemi olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, böyle bir olayın yaşanması ve Sevim Hacıarifoğlu Tolunay’ın ‘fotoğraf çektikten sonra çıkabilirsiniz’ gibi ifadeler kullanması gazeteciler tarafından küçük düşürücü bir ifade olarak algılandı.

 

BASIN MENSUBUYUM!                             

Yaklaşık 30 kişinin katıldığı toplantıda gazetecileri uygunsuz bir şekilde salondan çıkaran Tolunay, gazetecilerin tepki göstermesi üzerine ‘Ben de basın mensubuyum, neden bu kadar tepki verdiniz?’ diye karşılık verdi.

 

ORGANİZASYON EKSİKLİĞİ DENİLDİ

ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Doğan ve Başkan Yardımcısı Revza Pelen ise böyle bir günde bu olayın yaşanmasından üzgün olduklarını ve bu durumdan kendilerinin de haberi olmadığını dile getirdi.  







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI