1xbet betist supertotobet
Bugun...



3 gole, 3 puan...

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda ağırladığı Lokomotiv Moskova'yı 3-0'la geçti.

facebook-paylas
Tarih: 19-09-2018 10:03

3 gole, 3 puan...

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı büyük bir heyecana sahne olurken, Galatasaray'ın Garry Rodrigues, Eren derdiyok ve Selcuk İnan'la güldü. Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya karşı aldığı galibiyetle D Grubu'nda liderliğe yükseldi.

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek gruba 3 puanla başladı. 

Galatasaray'ı öne geçiren golü 9. dakikada Garry Rodrigues attı. Emre Akbaba'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Rodrigues, açısını düzelttikten sonra ceza sahası ön çizgisinin gerisinden şutunu çekti. Kaleci Guilherme, sağına gelen topa müdahale etse de başarılı olamadı. 67.dakikada Eren Derdiyok frikikten attığı gol maça damgasını vurdu. Badou Ndiaye 42 ve 87'de gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 

Skor uzatmada geldi

Selçuk İnan, 90+3. dakikada penaltıdan maçın skorunu belirledi. Galatasaray, bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladı. Lokomotiv Moskova ise ilk maçında puan alamadı. Grubun diğer maçında Schalke ile Porto Almanya'da 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray ilk haftayı lider kapattı.

Galatasaray, bir sonraki maçını 3 Ekim Çarşamba günü Porto'ya karşı deplasmanda oynayacak. Lokomotiv Moskova ise aynı gün Schalke'yi sahasında ağırlayacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI