1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı Sahili'nde bilinmeyen ayrıntılar!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ayrıntıları basın mensupları ile paylaştı. Projede yapılan israflar ve ihale şartları büyük tepki topladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-07-2019 17:35:19 Tarih: 25-07-2019 13:29

Konyaaltı Sahili'nde bilinmeyen ayrıntılar!

Başkan Böcek, Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Projenin maliyeti ve ihale koşullarını basın mensupları ile paylaşan Böcek, proje için  254 milyon 289 bin 127 TL para ödendiğine dikkat çekti. Yüksek maliyeti ile tartışma yaratan projenin yıllık gelirinin ise sadece 8 milyon 500 bin TL olduğu bu gelirin ise 5 milyon 187 bin TL’si ecri misil olarak Maliye Bakanlığı’na ödendiği böylelikle belediyeye 3 milyon 300 bin TL kaldığı ifade edildi.


YILLIK GETİRİSİ 3 MİLYON 300 TL
Proje için 2018 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kasasından çıkan para 10 milyon 726 bin 73 TL çıktığını, ihaleyi alan firmanın herhangi bir harcama yapmadığını belirten Böcek '254 milyon lira Antalyalıların cebinden gitmiş ödenmiş ama karşılığında kalan para 3 milyon 300 bin TL’dir.' dedi. 


TEPKİ ÇEKEN DETAY
Son olarak projeyi hayata geçiren firmanın ihaleyi alırken bakım yükümlülüğünü üstlenmediğini ekleyen Böcek, güvenlik, temizlik, park ve bahçe düzenlenmesinin belediye tarafından yapıldığını vurguladı. Konu ile ilgili yasal işlem başlatılırken, firmanın bakımı dahi belediyeye yüklemesi büyük tepki topladı.  







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI