1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ümit Uysal'dan adaylık açıklaması!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2019 Yerel Seçimleri'nde Muratpaşa Belediyesi için yeniden CHP'den aday olacağını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2018 10:46

Ümit Uysal'dan adaylık açıklaması!

CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklamasının ardından ikinci bir açıklama da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2019 Yerel Seçimleri'nden CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olacağını açıkladı. Adaylığını sosyal medya üzerinden duyuran Başkan Uysal şunları ifade etti:

 

Değerli komşularım;

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’miz tarafından, yeniden Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Yaklaşık beş yıldır; siz değerli komşularıma ve Antalya’nın gözbebeği Muratpaşa’mıza, hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin takdiri ve desteğiyle önümüzdeki beş yılda da insan odaklı belediyecilik hizmetlerimize devam edeceğiz. İnsanlık değerlerini ve yaşam koşullarını yükseltme tutkusuyla, en iyiye ve en güzele ulaşmak için yine gece gündüz çalışacağız. Parti Meclisi’mizin görevlendirdiği tüm adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI